30/7/08

ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!!!

Ρε παιδιά, εκεί στη διοίκηση του Ολυμπιακού, έχετε ξεφύγει τελείως; Ποιον πήγατε να φέρετε στην ομάδα; Τον Μπασινά; Αυτόν που ο ίδιος του ο πρόεδρος (Φιλιππίδης) τον είχε πει "κότα" - μαζί με όλους τους άλλους - μετά το ματς της Ριζούπολης; Αυτόν που έκλεγε μετά από κάθε αγώνα της πρώην λαγοομάδας του με τον Θρύλο μιλώντας για "τη διαιτησία που βοηθάει τον Ολυμπιακό"; Πάτε καλά; Θα γεμίσουμε την ομάδα με αυτούς με τους οποίους γελάγαμε; Χάθηκαν οι παίκτες; Ευτυχώς που τελικά δε θα έρθει, γιατί η ξευτίλα σας θα ήταν ατελείωτη. Πάρτε κανέναν παίκτη της προκοπής! Θέλουμε ομάδα. Αν θέλαμε τσίρκο, υπάρχει και το Medrano. Απολαύστε τον μεταγραφικό σας στόχο σε ένα ματς εναντίον της Δυναμό Κιέβου. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπαρμπουνοφάσολα με σκόρδο
Παρασκευή, τρώμε όσπρια, έλεγε η γιαγιά του Σωκράτη.


Υλικά
για 2 άτομα:
250 γρ. μπαρμπουνοφάσολα ξερά
1 πράσινη πιπεριά κέρατο
3-4 σκελίδες σκόρδο
5 κλωναράκια μαϊντανό
1 σφηνάκι λευκό κρασί
1/2 σφηνάκι καλό ξίδι από κρασί
λάδι ελιάς
αλάτι
πιπέρι

Διαδικασία
Όλοι ξέρουμε πόσο θρεπτικά είναι τα όσπρια. Έλα όμως, που το καλοκαίρι δεν κάνει κέφι να φάμε φασολάδα. Ο Πρόεδρος όμως βρήκε τη λύση στα παραδοσιακά πιάτα Ελλάδας και προτείνει ένα πιάτο με φασόλια που τρώγεται και κρύο!

Σιγοβράζουμε σε ένα δυο ποτήρια νερό τα φασόλια για 20-30 λεπτά. Αφού δοκιμάσουμε αν έχουν μαλακώσει, τα αφαιρούμε από τη φωτιά και στραγγίζουμε. Αν τα φασόλια είναι ελαφρώς τραγανά είναι καλύτερα, έλεγε η γιαγιά του Σωκράτη.

Καθαρίζουμε τα σκόρδα και την πιπεριά από τα σπόρια. Τα ψιλοκόβουμε σε φέτες. Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε την πιπεριά και το σκόρδο. Μόλις ροδίσουν λίγο ρίχνουμε και τα φασόλια. Αλατοπιπερώνουμε και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό. Προσθέτουμε το κρασί και το ξίδι και αφήνουμε να πάρουν βράση για 2 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το νερό και συνεχίζουμε τη βράση μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι -αν θέλουμε - και τρώμε με ουζάκι.

Καλή όρεξη και καλή υγεία!

Stratos είπε...

Που το ξέθαψες αυτό ρε φίλε ; :)