15/7/08

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΒΟΛΛΕΫ


















Συνεχίζοντας από τη χθεσινή ανάρτηση για το ποδόσφαιρο, πάμε να δούμε τι έχει γίνει σε μπάσκετ και βόλλεϋ. Στο μπάσκετ αποκτήθηκαν ήδη πέντε παικτούρες και φαίνεται πως οι Αγγελόπουλοι θέλουν να μας κουφάνουν εντελώς. Πρώτα πρώτα ήρθε ο καλύτερος πλέη μέηκερ της Ευρώπης και πεθαμένος γαύρος Θοδωρής Παπαλουκάς. Ό,τι και να πούμε περισσεύει. Ο άνθρωπος είναι απίστευτος. Ο άλλος Έλληνας που αποκτήθηκε είναι ο Πελεκάνος. Το ότι έπαιζε στη Ρεάλ πέρυσι τα λέει όλα. Τον είδα τώρα και στα φιλικά της εθνικής και είναι πράγματι φοβερός. Τώρα από ξένους αποκτήθηκαν πακέτο οι Βούιτσιτς και Χάλπεριν από τη Μακάμπι. Η ομάδα ψηλών του Ολυμπιακού τώρα δεν παίζεται. Σε αυτούς προστίθεται και ο Έρτσεγκ από τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν τον έχω δει να αγωνίζεται αλλά όλοι λένε ότι είναι πολύ καλός. Τέλος χθες ανακοινώθηκε και η απόκτηση του 17χρονου Καραθανάση. Κάτι θα ξέρει ο Γιαννάκης που τον πήρε. Η ομάδα πλέον ψάχνει για δυάρι από το εξωτερικό που από ό,τι φαίνεται θα είναι κι αυτός αστέρι πρώτου μεγέθους.


Στο βόλλεϋ τέλος αποκτήθηκε ο καλύτερος διαγώνιος του κόσμου, ο Ιβάν Μίλκοβιτς. Άντε, με τον Σέρβο υπερπαίκτη να ξαναφτάσει το βόλλεϋ του Θρύλου εκεί που πρέπει να είναι πάντα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπαρμπούνια με Ντομάτες και Ελιές

Μερίδες: 5
Θερμίδες: 205 ανά μερίδα
Υλικά: 12 μικρά Μπαρμπούνια
4 Ντομάτα(ες)
12 (χωρίς κουκούτσι και κομμένες σε φέτες) καλαμάτας Ελιές
3 (μόνο το άσπρο μέρος) Πράσα
2 κουτ. σουπ. Ελαιόλαδο
2 κουτ. σουπ. ψιλοκομμένος Μαϊντανός
Δεντρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι

Τρόπος παρασκευής

1. Καθαρίστε και πλύντε πολύ καλά τα μπαρμπούνια. Σ' ένα μπολ ανακατέψτε το δεντρολίβανο με το λάδι και αλείψτε με αυτό το μείγμα τα ψάρια. Βάλτε τα στο μπολ και αφήστε τα να μαριναριστούν για μισή ώρα εκτός ψυγείου.

2. Ξεφλουδίστε τις ντομάτες και κόψτε τες σε κύβους. Καθαρίστε τα πράσα και κόψτε τα σε ροδέλες.

3. Σοτάρετε σ' ένα αντικολλητικό σκεύος τα πράσα και τις ντομάτες μέχρι να μαλακώσουν. Αφήστε να σιγοβράσουν για 5 λεπτά, για να εξατμιστούν τα υγρά. Αφήστε τη γέμιση να κρυώσει.

4. Βγάλτε τα μπαρμπούνια από τη μαρινάτα και γεμίστε τις κοιλιές με τη γέμιση. Στερεώστε τα με τις οδνοτογλυφίδες για να μην ανοίξουν.

5. Αλείψτε με λίγο λάδι μια σχάρα και ψήστε πάνω τα ψάρια στο γκριλ για 10 λεπτά γυρίζοντας τα προσεκτικά και από τις δυο πλευρές.

6. Βγάλτε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρετέ τα γαρνιρισμένα με ελιές.

Τριαντάφυλλος Αργυρούδης είπε...

Σε χαιρετώ μελλοντικέ αντιπρόεδρε Βαγγέλη. Ο πρόεδρος Κεντρωτής με ενημέρωσε για την νέα σελίδα σου. Εισαι καταπληκτικός! Κάνε κάτι να φέρουμε τον Κακά στο Θρύλο μας!

Unknown είπε...

@ανώνυμε πολύ καλή φαίνεται η σημερινή συνταγή. Θα τη δοκιμάσω και θα σου πω.
@τριαντάφυλλος αργυρούδης: έρχεται και ο Κακά, τριαντάφυλλε. Θα κουβαλάει τις πετσέτες του Μπελούτσι και του Όσκαρ.

George είπε...

έφαγα το Σαββατο κατι μπαρμπουνια στο πορτο γερμενο, άλλο πράγμα....ταυτοχρονα διαβαζα και το φως για να μην ξεχνιομαστε κιολας....

Stratos είπε...

Για το μπάσκετ δεν το συζητάμε... στο βόλευ όμως θέλουμε πολύ δουλειά.
Ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη.

Unknown είπε...

@george: Πολύ καλός συνδιασμός, φίλε. Εγώ τον Αύγουστο θα κάνω διακοπές.

@stratos: Ούτε συζήτηση, Στράτο. Συμφωνώ απολύτως. Και χρειάζεται και παρασκηνιακή δουλειά σε όλα τα αθλήματα, γιατί η διαιτησία πέρυσι έσπρωχνε τους λαγούς παντού.Έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια βέβαια, αλλά μη μας πιάνουν και κορόιδα. Όταν λέω παρασκηνιακή δουλειά εννοώ να μην επιτρέψουμε στους πελάτες να κάνουν τα γνωστά τους παιχνιδάκια με τους διαιτητές.