23/7/08

GRONINGEN - OLYMPIACOS 0-2


Νίκησε η ομάδα στο σημερινό της φιλικό την Γκρόνινγκεν, αλλά η εμφάνιση ήταν πάλι απογοητευτική. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε φάσεις. Όλο γιόμες και καμινάδες. Σύντομα μεταγραφές!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αβγά του Ρούδνικ
Γρήγορα, απλά, τέλεια!


Υλικά
2 αβγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
Λίγο σκόρδο
1 κουτ. σούπας αλεύρι
1 κουτ. σούπας βούτυρο
1 κουτ. γλ. πάπρικα
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Διαδικασία
Ζεσταίνουμε το τηγάνι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε για λίγο το σκόρδο, ώστε να βγάλει το άρωμα του και το βγάζουμε από το τηγάνι.

Ρίχνουμε στο τηγάνι το αλεύρι, το ανακατεύουμε για να μην κολλήσει επί 3 λεπτά και μετά προσθέτουμε το γιαούρτι. Το αφήνουμε να πάρει μία βράση, αλλά συγχρόνως ανακατεύουμε και ρίχνουμε τα αβγά. Τα τοποθετούμε μακριά το ένα από το άλλο, για να μην κολλήσουν μεταξύ τους.

Καθώς αυτά τηγανίζονται, σε ένα άλλο τηγανάκι ζεσταίνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε την πάπρικα, έτσι ώστε να μην τηγανιστεί, απλά, να θερμανθεί.

Όταν τα αβγά είναι έτοιμα, τα βγάζουμε με προσοχή στο πιάτο και προσθέτουμε τη ζεστή πάπρικα που εκτός από χρώμα, δίνει και υπέροχη γεύση.

Καλή μας όρεξη!