6/10/08

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ


Η "Ώρα" είδε το χθεσινό παιχνίδι και έβγαλε το συμπέρασμα. Δύο λαθάκια έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που το αεκάκι το "έλεγχε απόλυτα". Προφανώς για την "Ώρα" "ελέγχω απόλυτα ένα παιχνίδι" σημαίνει "παίζω κλεφτοπόλεμο και τσούκου τσούκου μπολ, άμυνα εννενήντα λεπτά και άμα κάνει ο ποιοτικότερος αντίπαλος μου κανένα λάθος μπορεί και να σκοράρω. Και βέβαια ρίχνω όση κλωτσιά μπορώ μήπως βγάλω κανέναν έξω".

Η αλήθεια είναι άλλη, βέβαια. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν Ολυμπιακός και οι κακομοίρηδες σαν κακομοίρηδες. Η διαφορά του έμψυχου δυναμικού είναι τεράστια και αυτό φάνηκε. Και ο Βαλβίδας, όμως, δείχνει ότι δεν ήρθε τσάμπα. Είναι μεγάλη αλεπού. Ελπίζω να τον αφήσουν να δουλέψει και θα τρίβουμε τα μάτια μας, σύγγαυροι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μελιτζάνες γεμιστές με φασόλια

Υλικά:
300 γρ. φασόλια χάντρες κόκκινες
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
1 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
4 μεγάλες κρεμμύδια
6 κλωνάρια σέλινο
6 λεπτές μελιτζάνες
1 σκελίδα σκόρδο
3 πιπεριές
πιπέρι
αλάτι

Διαδικασία
Καθαρίζουμε, πλένουμε τις μελιτζάνες και τις χαράζουμε στα τέσσερα, χωρίς να τις κόψουμε. Τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε για λίγο. Στο μεταξύ καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες σε λεπτές φέτες. Ψιλοκόβουμε το σέλινο, τις πιπεριές και το σκόρδο. Σπάμε τα φασόλια στα δύο και αναμειγνύουμε όλα μας τα λαχανικά. (Αν αντί για φρέσκα ή κατεψυγμένα φασόλια, χρησιμοποιήσουμε ξερά, θα πρέπει να τα έχουμε αφήσει στο νερό το προηγούμενο βράδυ και να τα αφήσουμε να ψηθούν λίγο παραπάνω).
Πλένουμε τις μελιτζάνες και τις γεμίζουμε με το μείγμα των λαχανικών βάζοντάς τες στη σειρά σε ταψί. Μετά το περιψύνουμε με λάδι και με λίγο νερό. Τις ψήνουμε στον φούρνο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πιουν όλο το νερό τους.