7/10/08

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ UEFA


Έγινε η κλήρωση σήμερα και από αύριο θα διαβάσουμε πολλά για τις αντιπάλους του Ολυμπιακού, ποιες είναι οι αδυναμίες τους και άλλες σοφίες από τους προπονητές των εφημερίδων. Εγώ ένα ξέρω. Αν παίξουμε καλά, οργανωμένα και προσεκτικά μπορούμε να προκριθούμε με 12 βαθμούς. Οι Μπενφίκα, Γαλατασαράι, Χέρτα και Μέταλιστ είναι όλες καλές. Πολύ καλές θα έλεγα. Είμαστε κι εμείς όμως καλοί και μπορούμε να τα πάρουμε όλα τα ματς. Πιστεύω στην ομάδα μας. Πάμε Θρύλε!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥΠΙΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ

Υλικά
1 1/2 κιλό σουπιές
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 φλιτζάνι τσαγιού άσπρο κρασί
3 μέτριες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
3 πράσα ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μάραθα ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
5 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι λάπαθα ψιλοκομμένα
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
1.Καθαρίζετε και πλένετε τις σουπιές αφαιρώντας το μεσαίο κόκκαλο και τα σακουλάκια με το μελάνι και την άμμο τέλος τις κόβετε σε κομμάτια.
2.Τις βάζετε στη κατσαρόλα να τσιγαριστούν με το ελαιόλαδο για 4-5 λεπτά και τις σβήνετε με το κρασί. Ψήνετε για 25
-30 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
3.Καθαρίζετε τα πράσα, τα μάραθα, το μαϊντανό και τα υπόλοιπα χόρτα. Μόλις οι σουπιές έχουν μισοψηθεί τα ρίχνετε ψιλοκομμένα στην κατσαρόλα μαζί με τις ντομάτες, το αλάτι και ένα φλιτζάνι νερό. Σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 30-40 λεπτά με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας
4.Τέλος προσθέτετε το πιπέρι. Ανακατεύετε προσεκτικά και τις αφήνετε να μείνουν με την σάλτσα τους. Σερβίρετε τις σουπιές με τα χόρτα ζεστές ή σε θερμοκρασία δωματίου