1/10/08

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ





Τρία πρωτοσέλιδα φιλοξενούμε σήμερα. Η "Εξέδρα" γράφει για την επιθυμία του Τεν Κάτε να μη γίνει η ομάδα του Ολυμπιακός. Χα Χα Χα! Μην ανησυχείτε κύριε βοηθέ προπονητή. Δεν πρόκειτε ποτέ να γίνετε Ολυμπιακός. Ποτέ!!! Πάντα από κάτω. Αιώνια δευτεροτρίτοι.
Από κάτω η "Ώρα" και η "Score" εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τους διαιτητές της Κυριακής προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα. Κλασικό τρικ των κακομοιρότσατσων, κλεμμένο όμως από τα αφεντικά τους. Ρε κακομοίρηδες, ρε αεκάκια, ο Βασσάρας, αν θυμάστε, σε ένα παιχνίδι που έκρινε πρωτάθλημα σας έδωσε δύο πέναλτυ και κράτησε επτάλεπτες καθυστερήσεις μπας και μπορέσετε και ισοφαρίσετε. Τί άλλο να κάνει; Τα θυμάστε αυτά. Αλλά το παιχνίδι έληξε 4-3 υπέρ του εραστή σας. Άντε, και καλή χώνεψη την Κυριακή. Αν μας αφήσει βέβαια ο Κύρος.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Feel good......

Ανώνυμος είπε...

Ψάρι πανέ σε κρούστα βρώμης

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Φιλέτo ψάρι (πέρκα, γλώσσα, παλαμίδα κλπ), περίπου 1 κιλό
2/3 φλ. αλεύρι
μια πρέζα αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 αβγά ελαφρώς χτυπημένα
2 φλ. νιφάδες βρώμης (κουάκερ)
2-3 κ.σ. κόκκοι κόλιανδρο χοντροκοπανισμένοι
ελαιόλαδο για το τηγάνι
1 λεμόνι κομμένο στα 4
μαϊντανός για το στόλισμα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πλύντε και σκουπίστε το ψάρι με χαρτί κουζίνας.
Βάλτε σε απλωτό δοχείο το αλεύρι και ανακατέψτε το με το αλάτι και το πιπέρι.
Σε άλλο απλωτό δοχείο βάλτε τα αβγά και σε τρίτο τη βρώμη ανακατεμένη με το κόλιανδρο.
Περνάτε τα φιλέτα του ψαριού διαδοχικά από το αλεύρι, τινάζοντας να φύγει το επιπλέον, κατόπιν από το αβγό και τέλος από τη βρώμη, γυρίζοντάς το και από τις δύο πλευρές.
Τοποθετήστε τα παναρισμένα φιλένα σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόχαρτο.
Βάλτε σε τηγάνι να ζεσταθεί καλά περίπου 1 1/2 εκ. λάδι και τηγανίστε τα φιλέτα σε δόσεις, έτσι που να μη στριμωχτούν στο τηγάνι και κρυώσει το λάδι γιατί δε θα γίνουν κριτσανιστά. Υπολογίστε περίπου 2-3' από την κάθε μεριά, μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρετε με κομμάτια λεμόνι και κλωνάρια μαϊντανό.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!