28/9/08

ΟΦΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΛΑΜΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0




Έγινε και το παιχνίδι στο Ηράκλειο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που το τελείωσαν ζωντανοί. Οι παίκτες του ΟΦΗ έδωσαν μία άλλη διάσταση στον όρο "δυνατό παιχνίδι". Συγχαρητήρια στον Μπαρκαουάν που κατάφερε και δεν αποβλήθηκε και δεν ήταν ο μόνος. Θα βγάλει μία ανακοίνωση και σήμερα ο Πατέρας; Μήπως ένα DVD; Μου έρχεται αηδία. Κάθησα να δω ποδόσφαιρο και είδα κλοτσοπατινάδα. Αυτό βλέπουν και οι Άγγλοι; Αλλά εκεί δεν υπάρχουν παραρτήματα, δεν υπάρχουν Πατέρες και Αντωνίου να επηρεάζουν τους διαιτητές, δεν υπάρχει αυτός ο παραλογισμός των Ούγκα-Ούγκα που υπάρχει εδώ. Εσείς, εκεί, στη διοίκηση! Προστατέψτε την ομάδα. Θα έχοyμε και νέους Ζιοβάνι. Εκείνος ο Ντιόγκο δεν τολμά να πάρει μπάλα και βρίσκεται στο χορτάρι. Θα του κόψουν την μπάλα του ανθρώπου. Δεν ξέρει που ήρθε.


Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον άξιο μαθητή, Μπαρκαουάν, έτοιμο να εφορμήσει ενάντια στον εχθρό, Μπελούτσι, κάτω από το άγρυπνο βλέμα του μάστερ του, Μπρους Λη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την άλλη θυμάμαι και κάτι πτώσεις του Ντιόγο (στο ματς με την Ξάνθη) λόγω του...αέρα.

Unknown είπε...

@ανώνυμος: Τί να σου πω, ρε φίλε. Αν πιστεύεις ότι χθες παίχτηκε ποδόσφαιρο. Τί άλλο, δηλαδή, να έκανε η ομάδα και ο Βαλβίδας; Η διοίκηση πρέπει να κάνει και να προστατέψει την ομάδα. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να ξοδεύει κάθε χρόνο λεφτά να φέρνει παικταράδες που αποτελούν κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να έρχεται το κάθε δρεπανηφόρο σε εντεταλμένη υπηρεσία και να τους τσακίζει. Ναι, να παίξουν δυνατά, όχι όμως αντιαθλητικά. Πίστεψε με, ανώνυμε. Αν κάποια ομάδα με νικήσει δίκαια, παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο θα είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτώ και θα χειροκροτήσω. Χθες, όμως, χάθηκαν 2 πολύτιμοι βαθμοί εντελώς άδικα. Το είδε και ο πλέον αντιολυμπιακός. Πρόσεξε: δε λέω ότι η ομάδα μου έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων αλλά ακόμα και σε τέτοια μέρα μπορούσε το διπλό που του στέρησαν η τύχη και ο διαιτητής.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω: από τη μία ο "χρυσόστομος" Θεοδωρίδης υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός είναι ευχαριστημένος από την ελληνική διαιτησία και πως μόνο οι μικρές ομάδες ασχολούνται με αυτή, και από την άλλη ολόκληρος ο Ολυμπιακός κλαίει και οδύρεται για τη "σφαγή" της Κρήτης. Τελικά τί ισχύει τελικά;

Η Καλαμαριά δεν σε νίκησε δίκαια παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο; Εκεί δεν κερδίθηκαν 3 βαθμοί (που τελικά έκριναν το πρωτάθλημα, οπότε υπερπολύτιμοι) εντελώς άδικα;

ΥΓ Όταν ο Τοροσίδης δεν μπορεί από τα 2 μέτρα να σκοράρει δεν είναι αδικία, αλλά ανικανότητα (ή ατυχία αν θέλεις). Κι εγώ δεν είδα κάποιο ποδόσφαιρο αξιώσεων από τον Ολυμπιακό σε ολόκληρο το ματς.

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΜΑΚΑΡΟΝ (ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ)
Να τρώει ο Μπαρκαουάν και του γαύρου να μη δίνει

Συστατικά
3 ασπράδια αυγών
250 γρ ζάχαρη
βανίλια
250 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα
λίγο αλάτι

Διαδικασία
Χτυπάς στο μπλέντερ τα αμύγδαλα ,προσθέτεις τη ζάχαρη και τη
βανίλια και ξαναχτυπάς και στο τέλος προσθέτεις τα αυγά μαρέγκα.
Αν το μείγμα είναι σφιχτό, προσθέτεις ένα ακόμη ασπράδι
αυγού.Το μείγμα δεν πρέπει να είναι ούτε σφιχτό αλλά ούτε και
αραιωμένο.Σε ένα βουτυρωμένο λαδόχαρτο αραδιάζεις με τον κορνέ
στρογγυλές ροζέτες και στολίζεις στη μέση με ένα ασπρισμένο
αμύγδαλο.Ψήνεις σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα.Όταν τα
αραδιάζεις στο λαδόχαρτο,να έχοθν κάποια απόσταση μεταξύ τους
γιατί απλώνουν.