10/9/08

ΒΑΦΤΙΣΙΑ


Χαρείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Πράσινη". Άρχισαν τα γνωστά κάθε Σεπτεμβρίου τα βαζελάκια. Αυτοανακυρήχθηκαν "Champions" και μας χάρισαν πρωί πρωί άφθονο γέλιο. Ευχαριστούμε "Πράσινη" και ελπίζουμε στη συνέχιση γουστόζικων πρωτοσέλιδων.

Λεπτομέρεια: Πάνω από το "Champions" Πληροφορούμαστε ότι ο Πελατειακός έχει τρίτο sold out παιχνίδι. Παιδιά, αυτοί είναι οι βάζελοι. Κάτι που για μας είναι καθημερινότητα γι' αυτούς είναι είδηση. Ρε πελάτες, εμείς κάναμε sold out στο ΟΑΚΑ το '88 εναντίον του Αθηναϊκού, όταν η ομάδα ήταν όγδοη και πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Κι εσείς περηφανεύεστε που γεμίζετε το γήπεδο με την Ίντερ. Κακομοίρηδες!!! Χαώδης διαφορά, αδέλφια!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαλάτα με φρούτα και χαλούμι

Ήρθε η ώρα της αποτοξίνωσης!

Υλικά
για 2 άτομα:
1/2 ρίζα λόλα κόκκινη
1/2 μάτσο γλυστρίδα
4 φέτες χαλούμι
8-10 φράουλες
8-10 ρόγες σταφύλι
8-10 ντοματάκια σαντορίνης
λίγα φύλλα δυόσμου
για το ντρεσιγκ:
χυμό μισού λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας μέλι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Διαδικασία
Πλένουμε και κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τα λαχανικά. Καθαρίζουμε από κοτσάνια και σπόρια τα φρούτα και τα κόβουμε στη μέση. Πλένουμε και κόβουμε στα τέσσερα τα ντοματάκια. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα πιάτο ή μια σαλατιέρα. Πρώτα τα λαχανικά και από πάνω τα φρούτα και τα ντοματάκια. Βάζουμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το μέλι, αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη σάλτσα. Περιχύνουμε την σαλάτα μας. Βάζουμε ελάχιστη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι και τις φέτες το χαλούμι αφού κολλήσουμε ( πιέζοντας με το χέρι μας) πάνω σε κάθε μία από ένα φύλλο δυόσμο. Τηγανίζουμε μερικά δευτερόλεπτα από την κάθε πλευρά. Προσθέτουμε και το χαλούμι στη σαλάτα και είναι έτοιμη.

Πολύ καλή όρεξη!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Έγραψα κι εγώ κάτι στο μπλογκ μου σχετικά με του παυλούτσου τα πρωτοσέλιδα καμώματα. Τα καημένα τα πελατάκια...

Stratos είπε...

Τι λέτε ρε παιδιά εμένα είναι η καλύτερη μου αυτά τα πρωτοσέλιδα...

Unknown είπε...

@στράτος: αυτό λέμε κι εμείς Στράτο. Τέτοια να γράφουν πάντα τα πελατάκια. Πάντα τέτοια