26/8/08

ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ







Παρουσιάστηκαν χθες οι νέες φανέλες του Θρύλου. Η πρώτη δε διαφέρει πολύ από την περυσινή, η δεύτερη είναι μαύρη και η τρίτη κόκκινη. Μαύρες, μπλε, χρυσαφί και ασημί μου ξενίζουν προσωπικά. Τα χρώματα του Ολυμπιακού είναι το κόκκινο και το λευκό. Τι δουλειά έχει ο Θρύλος με τα μαύρα; Καλά θα ήταν η δεύτερη να ήταν κόκκινη και η τρίτη λευκή και το σορτσάκι και η κάλτσα πάντα κόκκινα. Τέλος πάντων. Ας ελπίσουμε ότι με αυτή τη φανέλα θα τα σαρώσει όλα η ομάδα φέτος. Αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι. Αν το προσέξουν οι παικταράδες μας πέντε γκολάκια θα βάλουν στην Ανόρθωση. Πάμε, ρε ΘΡΥΛΕ!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πασά Κεφτές
έφαγε ο πασάς και είπε «Αμάν Πασσσσάκα μου» !


Υλικά
για 2 μερίδες:
½ κιλό σπανάκι
3 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
4 αυγά
250 γραμ. τυρί φέτα
1 κρεμμύδι ξερό
άνηθο, δυόσμο
4 κουτ. σούπας αλεύρι
αλάτι, πιπέρι κόκκινο και μαύρο

Διαδικασία
Αρχικά, τσιγαρίζουμε το ξερό κρεμμύδι σε ελαιόλαδο και μόλις μαραθεί προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι, το σπανάκι και λίγο νερό. Αφού πάρει μία βράση βάζουμε τον δυόσμο, άνηθο, αλάτι, μαύρο και κόκκινο πιπέρι. Συμπληρώνουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει.

Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε τ’ αυγά με το αλεύρι, τη φέτα, δυόσμο, άνηθο, μαύρο πιπέρι και λίγο αλάτι. Φτιάχνουμε ένα μίγμα υδαρές, όχι πολύ σφιχτό, που ‘ναι ο Πασά κιοφτές.

Μόλις τελειώσει το νερό του τηγανιού, ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα. Μια κουταλιά της σούπας είναι ένας κιοφτές.

Αφήνουμε το φαγητό στη φωτιά για 15 λεπτά ακόμη και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Τρώμε και φωνάζουμε, «Αμάν Πασάκα μου!»

Καλή όρεξη!

Τριαντάφυλλος Αργυρούδης είπε...

Αντιπρόεδρε Βαγγέλη επικοινώνησε αμέσως με τον πρόεδρο Κεντρωτή. Κάτι κινείται. Ξαναφέρνουμε στο ΘΡΥΛΟ μας τους Κούσμπα και Μπόρχα! Move your ass!