31/8/08

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1


Παίρνει μπρος η ερυθρόλευκη μηχανή. Η ομαδάρα μας έπαιξε πολύ καλή μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο χθες και άνοιξε την άμυνα του Αστέρα. Συμπεράσματα υπήρξαν πολλά.

Πρώτον: Ο Ντιόγκο είναι μεγάλη παικτούρα και αλλάζει όλη την επίθεση. Αν έρθει και ο Νέρι, που λένε σήμερα οι φυλλάδες, για παρτενέρ, τότε η επίθεση του Ολυμπιακού θα βγάζει φωτιές.

Δεύτερον: Για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να διασπάσει τέτοιες άμυνες από εδώ και πέρα πρέπει να παίζει με δύο επιθετικούς. Το θέμα είναι ποιος να βγει για να πάρει τη θέση του ο δεύτερος επιθετικός. Μάλλον ο δεύτερος αμυντικός χαφ. Ένας αμυντικός χαφ, λοιπόν, ο Ντούντου, δεξιά ο Γκαλέτι, αριστερά ο Τζόλε (ο Λέτο καλός, τεχνίτης, κτλ, αλλά κάνει και πολλά λάθη), πίσω από τους δύο επιθετικούς ο Μπελούτσι, που είναι άλλος παίκτης φέτος, και οι δύο επιθετικοί θα είναι ο Νέρι (αν όλα πάνε καλά και έρθει τελικά) και ο Ντιόγκο. Έτσι πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός εναντίον όλων των πιο αδύναμων ομάδων. Και να πιέζει από το πρώτο λεπτό. Χθες χάθηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο πάλι.

Τρίτον: Οι βάζελοι θα κινήσουν γη και ουρανό για να πάρουν το φετινό πρωτάθλημα. Είδατε τι πέναλτι έδωσε στον Αστέρα. Πρέπει να προσέξουμε και το παρασκήνιο. Μην επιτρέψουμε σε κανέναν να αδικήσει την ομάδα μας. Φτάνει πια η εκμετάλλευση. Και το αστείο ποιο είναι. Ο Ολυμπιακός "χειρουργείται" συστηματικά από τον κάθε άσχετο διαιτητή της πλάκας που κάνει εντεταλμένη υπηρεσία και σα να μη φτάνει αυτό βγαίνουν και δηλώνουν αδικημένοι. "Φωνάζει ο κλέφτης", δηλαδή. Τέλος σε αυτές τις αστειότητες. Η διοίκηση πρέπει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να μην αφήνει τίποτα να περνά στο ντούκου.

Τέταρτον: Γνωστό αυτό που θα γράψω τώρα. Ο κόσμος του Θρύλου είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Μετά από έναν οδυνηρό αποκλεισμό ήταν εκεί, στο γήπεδο και φώναζε ασταμάτητα για την ομάδα. Φαντάζεστε σε αντίστοιχη περίπτωση τι θα γινόταν σε λεωφόρο; Αποχή θα έκαναν τα λαγουδάκια. Ούτε δύο χιλιάδες οπαδοί δε θα ήταν στο γήπεδο. Και βγαίνουν οι αντικειμενικοί και μας λένε για τον κόσμο του Πελάτη και άλλες παπαριές. Που ήταν πέρυσι όλοι αυτοί που πήγαν με τη Σπάρτα; Η επαφή που έχουν με την ομάδα τους είναι "στα καλά μαζί, στα άσχημα χώρια". Α, ρε βαζελάκια, το φετινό θα είναι το πιο γλυκό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μοσχαράκι Μπαμπατζίμ

Τραβάει ουζάκι!

Υλικά
για 4 μερίδες:
800 γρ. μοσχαρίσιο κρέας
2 μελιτζάνες
1 κρεμμύδι
1 σκελ. σκόρδο
αλάτι και πιπέρι
μπούκοβο
ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ

Διαδικασία
Βάζουμε ένα ποτήρι λάδι στο τηγάνι. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε το κρεμμύδι σε φέτες για να σοταριστεί και το κρέας κομμένο κι αυτό σε φέτες. Το αφήνουμε να "θωρακιστεί", βάζουμε και το σκορδάκι και τις μελιτζάνες σε χοντρές φέτες. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο και ντοματοπελτέ και μαζί με ένα ποτήρι νερό το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 20 λεπτά.

Ανώνυμος είπε...

Παρόλο που σιχαίνομαι τους γαύρους, οφείλω ωστόσο να σας συγχαρώ για τις απίθανες συνταγές που βάζετε στο μπλογκ σας. Μήπως μπορείτε να γράψετε κάτι για μοσχαράκι στρογκανόφ; Ευχαριστώ.