14/8/08

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0


Ναυάγιο ήταν η ομάδα σήμερα, σύγγαυροι. Δε βλεπόταν τα χάλια της. Στάθηκε και άτυχη σε κάποιες φάσεις και η τριάρα ήρθε φυσιολογικά. Οι υπεύθυνοι είναι πολλοί. Αλλά καλύτερα να τα πούμε αυτά μετά τη ρεβάνς. Τώρα να αφήσουμε την ομάδα να προετοιμαστεί καλύτερα. Έχουμε 15 μέρες μπροστά μας και ξέρω ότι είμαστε καλύτεροι από την Ανόρθωση. Αν το πιστέψει η ομάδα όλα γίνονται στη ρεβάνς. Όσο ζω ελπίζω...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θρύλε Θεέ μου Ολυμπιακέ μου!Όσο με πληγώνεις,τόσο με πορώνεις!
Καταλαβαίνω την πίκρα μας σύγγαυροι,όμως είμαι σίγουρη ότι αυτή η ήττα θα ξυπνήσει Πρόεδρο,Βαλβέρδε και παίκτες και σε 2 εβδομάδες θα δούμε έναν άλλον Ολυμπιακό!Πόσο του μηνός είναι η ρεβάνς;
Κατακκόκινη Γαυρίνα

Unknown είπε...

@Κατακόκκινη Γαυρίνα: Έτσι είναι, όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις. Κι εγώ πιστεύω ότι σε δυο εβδομάδες θα τα δώσουν όλα οι παίκτες μας και ο Βαλβέρδε θα σταματήσει να πειραματίζεται. Και πιστεύω επίσης ότι αν παίξουμε όπως πραγματικά μπορούμε τότε θα το ανατρέψουμε το σκορ.

Ανώνυμος είπε...

Κυπριακές κούπες με ελιές Καλαμών
Γκουρμέ το παραδοσιακόν!


Υλικά
3 φλ. τσαγιού πλιγούρι ή μπλιγούρι
5 φλ. τσαγιού νερό για το πλιγούρι
1 κουτ. νερού αλάτι
Μισό φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 πατάτα βρασμένη και πολτοποιημένη
για τη γέμιση:
12 μανιτάρια ψιλοκομμένα
2 κουτ. σούπας κουκουνάρι
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
10 ελιές Καλαμών ψιλοκομμένες
2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Αλάτι και πιπέρι

Διαδικασία
Το πλιγούρι θέλει την προετοιμασία του. Έτσι, από το προηγούμενο βράδυ το μουσκεύουμε σε κρύο νερό, για να φουσκώσει.

Την επόμενη ξεκινάμε να φτιάχνουμε τη ζύμη για τις κούπες. Αναμιγνύουμε δηλαδή, το πλιγούρι με τον πουρέ της πατάτας, το ελαιόλαδο, το αλάτι, λίγο χλιαρό νερό και ζυμώνουμε καλά.

Αφήνουμε τη ζύμη λίγο, να «ξεκουραστεί» και συνεχίζουμε με τη γέμιση. Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα μανιτάρια και το κρεμμύδι, μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε το μαϊντανό, το πιπέρι και 2 κουτ. σούπας νερό. Σιγοψήνουμε για 8-10 λεπτά, μέχρι το μίγμα να πιει όλα τα υγρά του. Το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς, και προσθέτουμε τα κουκουνάρια και τις ελιές.

Ήρθε η ώρα να γεμίσουμε τις κούπες! Παίρνουμε κομμάτια από τη ζύμη σε μέγεθος ενός μεγάλου βερίκοκου και τα πλάθουμε σε αβγοειδή μπαλάκια. Βρέχουμε το δάχτυλό μας (κατά προτίμηση το μεσαίο, να γίνει σέξι η συνταγή!) και ανοίγουμε μια τρύπα στο κέντρο τους, την οποία γεμίζουμε με το μανιταροκρεμμυδοελαιομανταϊνοκουκούναρο (η λέξη ειναι μεταφρασμένη από τα γερμανικά ;-). Οι κούπες είναι έτοιμες για τηγάνι! Θέλουν άφθονο ελαιόλαδο και μία στάση πάνω σε χαρτί κουζίνας, πριν να ανέβουν στο πιάτο μας. Είναι εξαιρετικό ορεκτικό και μπορείτε με τη φαντασία σας να βρίσκετε παραλλαγές του, κάθε φορά, που το φτιάχνετε. Σερβίρονται ζεστές ή κρύες. Τρώγονται μπουκιά-μπουκιά.

Καλή μας όρεξη!

Τριαντάφυλλος Αργυρούδης είπε...

azcΑντιπρόεδρε Βαγγέλη, ψάχνω να βρω τον Πρόεδρο Κεντρωτή! Μήπως ξέρεις πού κρύβεται; Τώρα πρέπει να χτυπήσουμε! Όχι άλλη ξεφτίλα σύγγαυροι!

Τριαντάφυλλος Αργυρούδης είπε...

Αντιπρόεδρε ξύπνα! Ο πρόεδρος Κεντρωτής πέρασε στην επίθεση! Move your ass!

Unknown είπε...

@τριαντάφυλλος αργυρούδης: φίλε μου, μην ανησυχείς. Δεν κοιμάμαι. Παρακολουθώ σιωπηρά τις εξελίξεις και όταν δω την κατάλληλη στιγμή θα κάνω πρόταση για να αγοράσω την ομάδα. Και τότε το Τσάμπιονς Ληγκ τό 'χουμε στο τσεπάκι μας!