28/8/08

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-0


Η ομάδα μας νίκησε την Ανόρθωση με ένα ωραίο γκολ του Μπελούτσι αλλά η πρόκριση είχε χαθει από το 3-0 της Κύπρου. Δεν έδειξε ο Ολυμπιακός ότι μπορεί να πιέσει όσο θα έπρεπε τους αντιπάλους του και έτσι έμεινε εκτός ομίλων Champions League για πρώτη φορά μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Υπεύθυνοι σίγουρα είναι όλοι. Και η διοίκηση που καθυστέρησε τις μεταγραφές και οι παίκτες που υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και σίγουρα ο Βαλβίδας. Ειδικά αυτός ο τελευταίος είναι εκτός τόπου και χρόνου. Εκτός του ότι έκανε απίστευτα λάθη στο πρώτο ματς (μη χρησιμοποιήση Άντζα, χρησιμοποίηση Όσκαρ αντί Μπελούτσι κ.α.), έδειξε ότι στον τομέα της ψυχολογίας υστερεί. Καθόταν στον πάγκο και κοιτούσε πανικοβλημένος αντί να σηκωθεί και να αφυπνήσει τους παίκτες του. Και μην ακούσω δικαιολογίες του στυλ "δεν είχε όλο το υλικό στη διάθεσή του" κτλ. Η Ανόρθωση του Μπεκιάι, του Κατσαβάκη και του Σκοπελίτη σε απέκλεισε, όχι η Μάντσεστερ. Ένας σοβαρός προπονητής τους απέκλειε και με την τρίτη ομάδα. Και δε λέω ότι ο Βαλβίδας δεν είναι καλός. Απλά ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει ακόμα που έχει έρθει.

Ολυμπιακοί είμαστε όμως, γι'αυτό ψηλά το κεφάλι και πάμε για το τριπλό. Πρωτάθλημα, κύπελλο και ΟΥΕΦΑ. Μπορεί η ομάδα. Πάμε Θρύλε!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΣΕΦΤΑΛΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
Πάνα (μπόλια) χοιρινή ή αρνίσια
1 κιλό κιμά
1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι
7-8 κουταλιές γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά την πάνα και την ξεπλένουμε με ξύδι και νερό.
Ρίχνουμε στον κιμά το κρεμμύδι, το μαϊντανό και το πιπέρι ανακατεύουμε τα υλικά και ρίχνουμε το γάλα ενώ τα δουλεύουμε ωσότου να γίνει το μείγμα αφράτο. Στη συνέχεια κόβουμε την πάνα σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και βάζουμε σε κάθε κομμάτι περίπου μια κουταλιά από τον κιμά.
Διπλώνουμε τις δυο πλευρές προς τα μέσα και τυλίγουμε σε μικρό ρόλο.
Ψήνουμε τις σεφταλιές στα κάρβουνα ενώ τις γυρνάμε γύρω γύρω, προσέχοντας να μην μας αρπάξουν .

Για κρασί προτείνουμε Ριόχα Ισπανίας !

Ανώνυμος είπε...

Περιζήτητο το κρέας αρουραίου

ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ. Ο καλπάζων πληθωρισμός στην Καμπότζη έχει αυξήσει τη ζήτηση του κρέατος αρουραίου, με αποτέλεσμα να έχει τετραπλασιαστεί εφέτος η τιμή του κιλού. Με τον δείκτη τιμών καταναλωτή να κυμαίνεται στο 37%- σύμφωνα με την τελευταία εκτίμηση της κεντρικής τράπεζας- οι φτωχές οικογένειες δεν μπορούν να αγοράσουν άλλα είδη κρέατος παρά μόνο αρουραίο. Η αύξηση της ζήτησης αύξησε και την τιμή του κιλού από 20 σε 83 λεπτά του ευρώ. Η τιμή του μοσχαρίσιου κρέατος είναι 3 ευρώ το κιλό.