Είς οιωνός άριστος: είναι Ολυμπιακός!!!
ΧαλβάςΣυστατικά1 φλυτζανι τσαγιου λαδι2 φλυτζανια τσαγιου σιμιγδαλι4 φλυτζανια ζεστο νερο 4 φλυτζανια τσαγιου ζαχαρη2 τσαγιου αμυγδαλακανελα. ΟδηγίεςΖεσταίνετε το λαδι και ριχνετε μεσα το σιμιγδαλι. Ανακατευετε μεχρι να ξανθηνει. Το βγαζετε απο τη φωτια. Βραζετε το νερο με τα 2 φλυτζανια ζαχαρη και το ριχνετε στο σιμιγδαλι. Ανακατευετε μεχρι να πηξει. Προσθετετε και την υπολοιπη ζαχαρη και τα αμυγδαλα ανακατευετε και ειναι ετοιμος. Πασπαλιζετε με κανελα.
Δημοσίευση σχολίου
1 σχόλιο:
Χαλβάς
Συστατικά
1 φλυτζανι τσαγιου λαδι
2 φλυτζανια τσαγιου σιμιγδαλι
4 φλυτζανια ζεστο νερο
4 φλυτζανια τσαγιου ζαχαρη
2 τσαγιου αμυγδαλα
κανελα.
Οδηγίες
Ζεσταίνετε το λαδι και ριχνετε μεσα το σιμιγδαλι. Ανακατευετε μεχρι να ξανθηνει. Το βγαζετε απο τη φωτια.
Βραζετε το νερο με τα 2 φλυτζανια ζαχαρη και το ριχνετε στο σιμιγδαλι. Ανακατευετε μεχρι να πηξει.
Προσθετετε και την υπολοιπη ζαχαρη και τα αμυγδαλα ανακατευετε και ειναι ετοιμος. Πασπαλιζετε με κανελα.
Δημοσίευση σχολίου