13/11/10

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ


Τι να πρωτογράψει κανείς για το τι έγινε σήμερα το απόγευμα. Βλακεία πρώτη: Ο Γιάχος σφυρίζει την έναρξη του αγώνα σε ένα γήπεδο - πισίνα. Αφήνει τους παίκτες να ταλαιπωρηθούν ένα ημίχρονο και μετά αποφασίζει να εξετάσει τον αγωνιστικό χώρο. Και τον βρίσκει ακατάλληλο. Μετά από 45 ολόκληρα λεπτά!!! Μιλάμε, ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξανασφυρίξει ποτέ. Ούτε στο ερασιτεχνικό. Είναι επικίνδυνος. Σκάσε την μπάλα, άνθρωπέ μου από την αρχή!!! Τέλος πάντων. Καλά που δεν είχαμε κανένα σοβαρό τραυματισμό. Βλακεία δεύτερη: Καλά αυτό το έχουμε συνηθίσει. Ποιότητα διαιτησίας αθλιότατη. Μέσα σε ένα μόνο ημίχρονο ο άσχετος αυτός "διαιτητής" και ο ακόμα πιο άσχετος επόπτης του κατάφεραν να ακυρώσουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ γκολ του Τοροσίδη και άφησαν τους παίκτες - κασάρια του Εργοτέλη να πραγματοποιούν δολοφονικά τάκλιν στους παίκτες του Θρύλου χωρίς να δέχονται την κίτρινη κάρτα ούτε μία φορά. Βλακεία τρίτη: Η φάτσα του Γιάχου καθώς κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια. Σοβαρός ή μάλλον με αυτή την ηλίθια σοβαροφάνεια των κρετίνων δεν απαντά στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν διακόπτεται τελικά το παιχνίδι ούτε έστω με ένα ναι. Με ένα νεύμα της κεφαλής. Άλλο η απαγόρευση των δηλώσεων, άνθρωπέ μου, και άλλο να δώσεις μια απλή πληροφορία για τα γεγονότα και να γράφεις τους πάντες στα αφράτα σου. Βλακεία τέταρτη: Το δεύτερο ημίχρονο, λέει, θα διεξαχθεί την επόμενη ελεύθερη Τετάρτη και όχι αύριο γιατί αύριο έχει εκλογές. Η λεπτομέρεια είναι ότι στο Ηράκλειο και στην Κρήτη γενικότερα η κατάσταση ξεκαθάρισε την προηγούμενη Κυριακή και δε θα πάει κανείς να ψηφίσει. Οι εκλογές εκεί τελείωσαν την προηγούμενη εβδομάδα. Το αποτέλεσμα αυτής της απόφασης - κωμωδίας είναι ότι η ομάδα πρέπει να γυρίσει στον Πειραιά και να ξαναπάει Κρήτη για να παίξει μόνο ένα ημίχρονο με ότι συνεπάγεται αυτή η ταλαιπωρία. Όσο για τον κοσμάκη που ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη για να δει την ομάδα του...Πόσο μαλάκες πρέπει να αισθάνονται αυτοί οι άνθρωποι; Πόσο εξαγριωμένοι πρέπει να είναι με αυτήν την πανηλίθια απόφαση; Βλακεία πέμπτη: Η εικόνα των μπολ μπόυζ να σκουπίζουν το γήπεδο με τις σκούπες μετά τις οδηγίες ενός άλλου σοβαροφανούς υπευθύνου του γηπέδου θα μας μείνει χαραγμένη για πάντα μέσα στο μυαλό. Θα γελάσει όλη η Ευρώπη απόψε με αυτά που συνέβησαν στην Ελλαδίτσα σε ένα γήπεδο που φιλοξένησε Ολυμπιακά αγωνίσματα πριν από έξι χρόνια. Καλά κρασιά!!! ΖΗΤΩ Η ΒΛΑΚΕΙΑ!

2 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΠΕΣ ΤΑ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

αλλα ευαγγελε εμεις ειμαστε αυτοι ο κοσμος που ανεχομαστε τετοιες καταστασεις
αλλα θα μου πεις ρε κωνσταντινε εμεις ψηφιζουμε τους μαλακες που μπαζουμε στην βουλη
ειναι η εικονα μας και αντι να μουντζωνουμε αυτους θα πρεπει εμεις οι νεοι ανθρωποι να παρουμε ολους τους σαπιους και να τους γαμαμε για την καταντια που μας εριξαν
δεν μπορει να διορθωθει τιποτα απολυτως οταν ειμαστε εμεις αυτοι που το δημιουργησαμε
και για να γινουν τομες οπως πολυ καλα ξερεις εσυ πρεπει να γινει επανασταση
και απο που θα ξεκινησει
μα πρωτα απο τα ιδια μας τα σπιτια τους ιδιους μας τους εαυτους

καλημερα φιλε μου ευαγγελε καλη κυριακη

Unknown είπε...

Κωνσταντίνε μου, συμφωνώ με ό,τι λες. Πρέπει εμείς οι ίδιοι πρώτα να αλλάξουμε γιατί αν περιμένουμε από τα λαμόγια ζήτω που καήκαμε!