21/6/10

OLYMPIACOS - BESA KAVAJE


Με την Αλβανική Μπέσα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τις δύο νίκες θα είναι μεγάλη έκπληξη. Η Μπέσα έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκά κύπελλα σε τρεις χρονιές και έχει επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες. Πέρυσι ήταν δεύτερη στο Αλβανικό πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια θα γίνουν στις 15 και στις 22 Ιουνίου.

6 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

ευαγγελε θα ψαχνουμε να βρουμε αλβανους να μας πουνε τη σκατα ειναι αυτην η μπεσα χεστα πως το διαολο την λενε
ασε που ουτε φιλικα δεν ειναι αυτα τελος παντων μην γκρινιαξω
κανενας αλβανος να μας πει ποια ειναι αυτην η παγκοσμια αγνωστη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Unknown είπε...

Ε, ρε Κωνσταντίνε, αν είναι να σκεπτόμαστε και την Μπέσα, άστα. Εκεί πρέπει να βάλουν τους πιτσιρικάδες να παίξουν.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον η Besa Kavaje ειναι η ομαδα της πολης Καβαγια (Κεντρικη Αλβανια),πηρε το εισητηριο για τον 2ο γυρο των προκριματικων του Europaleague ως δευτεραθλητρια Αλβανιας,(κατι σαν πρωταθλητρια Β' τοπικου Αθηνων δηλαδη),Κερδισε περσυ το κυπελο Αλβανιας (κατι σαν το κυπελο Ανατολικης Καρδιτσας δηλαδη),απο ενχωριους τιτλους,εχει κατακτησει 0 πρωταθληματα και 2 κυπελα (2007,2010),ολοι οι παικτες της ειναι Αλβανοι,περσυ ειχαν και εναν Σκοπιανο ο οποιος φετος εφυγε μαζι με αλλους 9 παικτες με τους οποιους η ομαδα κατεκτησε περσυ το κυπελλο.Προπονητης τους ειναι ο Shpetim Duro,σχετικα καλος προπονητης για τα Αλβανικα δεδομενα.To budget της ομαδας φετος ανερχεται στο αστρονομικο ποσο των 100.000 Euro!!!!
Τα πρωτα σχολια των Αλβανων για την
κληρωση,ειναι χαρακτηρηστικα.Μιλανε για σιγουρη ηττα της Μπεσα και με βαρη σκορ οπως 9-0,9-1,5-0,7-0....κτλ.
Ας ελπισουμε μετα απο αυτο οι παικτες μας να βαλουν μυαλο και να μην ξανακανουν μαλακιες φετος και παρουν παλι τα βουνα του χρονου Ιουλιο μηνα για να "κυνηγησουν" την προκρηση στην Ευρωπη.

Unknown είπε...

Ένα είναι το θετικό, κύριοι, από όλη αυτήν την ιστορία. Η ομάδα θα εκτείσει την ποινή της των δύο αγωνιστικών κεκλισμένων των θυρών με ομάδες χαμηλότατου επιπέδου και έτσι δε θα έχει ουσιαστικό ντεζαβαντάζ.

Adistaktos είπε...

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ! ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ! ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΩΑΖΕΛΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ! ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ!!!!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ(ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ)Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!!!!

Adistaktos είπε...

http://newempire7.blogspot.com/