2/6/10

ΛΑΓΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 79-70


Ο Ολυμπιακός κατάφερε και έχασε ένα παιχνίδι που κέρδιζε με 14 πόντους διαφορά. Νομίζω ότι μετά από αυτό γίνεται φανερό ότι το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό. Είναι πρωτίστως ψυχολογικό. Κάποιος πρέπει να προετοιμάσει αυτά τα παιδιά για τα δύο επόμενα παιχνίδια. Γιατί εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε το πρωτάθλημα. Αρκεί οι παίκτες μας να το πιστέψουν. Και εσύ, ρε Γιαννάκη. Βλέπεις ότι αρχίζουν και ροκανίζουν τη διαφορά. Πάρε ένα τάιμ άουτ να τους κόψεις τη φόρα. Μην αφήνεις να φτάσει στον πόντο το παιχνίδι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!!

Σήμερα θα επικρατεί κόλαση στο ΣΕΦ. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Ολυμπιακό και πρέπει πάση θυσία να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις που θα μας βγάλουν από την μιζέρια. Σήμερα θα κριθούν πολλά όσον αφορά το πρωτάθλημα. Οι Αγγελόπουλοι είναι καιρός να αρχίσουν να βάζουν τελεία σε κάποια θέματα και το καλύτερο θα ήταν να αρχίσουν με τον Παναή. Σε κάθε παιχνίδι επιβεβαιώνεται ότι ο Παναής δεν έχει συστήματα, δεν μπορεί να λειτουργήσει τη στιγμή που πρέπει αφήνοντας κρεμασμένους τους παίχτες. Από τη μία αυτό και από την άλλη η διαιτησία μας έκοψαν τα φτερά. Θα δούμε επιτέλους μπάσκετ σήμερα;; Αν όχι πολύ φοβάμαι πως θα υπάρξουν παρατράγουδα στο ΣΕΦ με πολύ βαριές συνέπειες..

Καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας!

Unknown είπε...

Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά. Η βία δε χωρά πουθενά πόσο μάλλον στον αθλητισμό. Και εμείς οι Ολυμπιακοί όντες περισσότεροι από όλους τους άλλους μαζί πρέπει να είμαστε παράδειγμα. Και νομίζω ότι έχουμε δώσει τα διαπιστευτήριά μας. Θυμάμαι αρκετά παιχνίδια όπου ήρθαν ομάδες στην έδρα μας, έπαιξαν καλύτερα, νίκησαν και έφυγαν κάτω από χειροκροτήματα. Ο σωστός, αγνός Ολυμπιακός ξέρει και να κερδίζει αλλά και να χάνει. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Αυτό που δεν μπορεί να ανεχθεί είναι η αδικία. Γι'αυτό η κατάσταση είναι τεταμένη σήμερα. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και να μην υπάρξουν παρατράγουδα. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα και η νίκη θα έρθει.