18/4/10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 2-1


Σημαντική νίκη πετύχαμε σήμερα χωρίς να παίξουμε καλά πάλι. Με τη νίκη αυτή πάμε στα πλέη οφ με προβάδισμα. Έχουμε τώρα μπροστά μας δέκα μέρες να προετοιμαστούμε γι' αυτά τα παιχνίδια και να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση που μας δίνει λίγες ελπίδες για το Champions League της επόμενης χρονιάς. Πέρα από την κακή εμφάνιση όμως αυτό που έκανε κακή εντύπωση ήταν η απουσία των οπαδών. Μου φαίνεται πως μερικοί καλόμαθαν. Θυμάμαι πως τα λεγόμενα "πέτρινα" χρόνια το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο. Και τώρα; Τι έγινε, μάγκες; Χάσαμε ένα πρωτάθλημα και το παρατήσαμε; Αυτά κοροϊδεύαμε στους πελάτες. Αυτοί κάνουν αποχές και λένε πως δεν ασχολούνται. Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού είναι πάντα εκεί, παρών. Όποιος είναι Ολυμπιακός μόνο στις νίκες καλό είναι να αλλάξει ομάδα. Ολυμπιακός είμαστε πάντα και ειδικά στις ήττες όταν η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερο. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους μερικοί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!

Κι εγώ είμαι της άποψης ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάει, γιατί η απουσία δηλώνει απογοήτευση και στέλνει λάθος μηνύματα τόσο στους παίχτες μας που έχουν ανάγκη την παρουσία τους για εμψύχωση όσο και στους αντιολυμπιακούς που στήνουν χορό. Άκουσα πολλούς να λένε πως θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στον Κόκκαλη για την αδράνεια του και πιστεύουν πως με αυτό τον τρόπο ίσως να καταφέρουν να τον ταρακουνήσουν. Κατά τη γνώμη μου η τακτική αυτή είναι λάθος.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να δώσει την απάντηση του σε όλους όσους κάνουν χαρούλες που χάσαμε το πρωτάθλημα, με τη δυναμική τους παρουσία στο κάστρο και όχι μόνο. Ποτέ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ο λαός του Θρύλου διαφέρει από όλους τους οπαδούς όλων των υπόλοιπων ομάδων. Ας μη δώσουμε την ικανοποίηση σε κανένα και ας μείνουμε ενωμένοι. Έτσι άλλωστε αρμόζει σε μια τέτοια Θρυλική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που όμοια δεν υπάρχει….

Καλή συνέχεια.

Unknown είπε...

"Ο λαός του Θρύλου διαφέρει από όλους τους οπαδούς όλων των υπόλοιπων ομάδων". Τα είπες όλα με μία πρότασή σου ΘΕΑ7. Έτσι ακριβώς είναι και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.