27/10/09

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1


Όταν δεν είσαι σοβαρός την πατάς. Τι άλλο να σχολιάσω; Ντροπή!!!

15 σχόλια:

Wallner είπε...

Δεν τρέχει τίποτα. Ένσταση ξανά!

Unknown είπε...

Γιατί όχι; Το ποδόσφαιρο έχει κανόνες. Κι αυτοί πρέπει να τηρούνται, φίλε Wallner. Να ξέρεις ότι όσο οι άλλοι θα προσπαθούν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα, ο Θρύλος θα μάχεται για την αγνότητα του αθλήματος.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Βαγγέλη Αντωνίου,είχα πάει το Σάββατο γήπεδο να δω την ομάδα μας με τον Εργοτέλη.Αμφιταλαντευόμουν για το αν θα πήγαινα γιατί είχα φαρυγγίτιδα,αλλά σκέφτηκα ότι θα πάω,θα περάσω ένα "ήσυχο" απόγευμα(δεν θα χρειαστεί να φωνάξω δηλαδή)και ότι τελικά θα περάσω καλά.Τελικά επέστρεψα σπίτι με κλεισμένο τον λαιμό,η φωνή μου έχει κλείσει,η φαρυγγίτιδα έχει επιδεινωθεί και ο λόγος είναι ότι με αυτά που έβλεπα ΔΕΝ γινόταν να μην φωνάξω(άλλες φορές για να υποστηρίξω την ομάδα μου και άλλες για να εκφράσω έντονα την δυσαρέσκεια γι'αυτά που έβλεπα).
Έφυγα από το γήπεδο ικανοποιημένος από την μια,λόγω νίκης,προβληματισμένος από την άλλη,λόγω εμφάνισης.
Σήμερα ο προβληματισμός μου μετατράπηκε σε απογοήτευση...Ντρέπομαι ρε φίλε γι'αυτό που είδα!
Εντάξει,δεν έπαιζαν κάποιοι βασικοί παίκτες αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι δικαιολογία ρε γαμώτο!
Δεν ξέρω τι να πω,ελπίζω η ομάδα να συνέλθει γρήγορα(δεν ξέρω με ποιον τρόπο)και να μην έχουμε κι άλλες απώλειες...
(ο γνωστός ανώνυμος)

Wallner είπε...

Υποκλίνομαι στην cult απάντησή σου!!!

Πράγματι ο καημένος ο Πανσερραϊκός χρησιμοποίησε σατανικά μέσα για να ρίξει 3 στον αγνό και αμόλυντο Ολυμπιακό...

Έτσι, σταυροφόρος ο Σωκράτης εναντίον όλων των κακών!

Unknown είπε...

@ Ανώνυμος: Σε καταλαβαίνω, φίλε. Συμφωνώ μαζί σου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δυστυχώς μέχρι τα Χριστούγεννα έτσι θα πάμε. Η διακοπή θα βοηθήσει αλλά χρειάζονται και δυο τρεις παίκτες. Πρέπει όλοι τώρα να στηρίξουμε την ομάδα για να μη χαθεί και ο μεγάλος στόχος που είναι το πρωτάθλημα.

Unknown είπε...

@ Wallner: Όλοι χρησιμοποιούν σατανικά μέσα εναντίον του Ολυμπιακού. Πάντα το έκαναν και θα το κάνουν για πάντα. Πάντα όμως η ομάδα βρίσκει τρόπο να τους βάζει όλους στη θέση τους και να σηκώνει το πρωτάθλημα το Μάη.
Όσο για το Σωκράτη, θα έπρεπε να τον ευγνωμονεί ολόκληρη η ποδοσφαιρόφιλη Ελλάδα. Είναι ο πρώτος και ο μοναδικός ως τώρα παράγοντας που έχει προσπαθήσει να ανεβάσει το επίπεδο του αθλήματος στη χώρα μας. Επένδυσε, έχτισε γήπεδο, προπονητικό κέντρο, έφερε παικταράδες που οι άλλες ομάδες δε θα μπορούσαν να ονειρευτούν και και και. Θα μπορούσα να γράφω όλο το βράδυ. Άστο, φίλε. Κατά βάθος οι άπιστοι ονειρεύονται να είχαν έναν πρόεδρο σαν τον Κόκκαλη. Εντάξει, λάθη έχει κάνει. Αλλά μπροστά στα τόσα θετικά τα σφάλματά του είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Wallner είπε...

Έτσι... Ολυμπιακός και Κόλαση του Δάντη! Ερυθρόλευκη Σταυροφορία εναντίον των αδικιών που έχει υποστεί αυτή η κυνηγημένη ομάδα!!!

ΥΓ Χθες στο ραδιόφωνο σχεδόν όλοι οι Ολυμπιακοί υποστήριζαν ότι αν γίνει ένσταση θα αλλάξουν ομάδα.

Φαντάζομαι ότι δεν ανήκεις σε αυτούς (ιδίως αν πραγματικά πιστεύεις τα σουρεαλιστικά που γράφεις).

Unknown είπε...

@Wallner: Δεν ισχύει αυτό που λες. Στα πιο δημοφιλή ολυμπιακά site στο ίντερνετ (redplanet, gavros.gr)υπάρχει συμφωνία απόψεων: Η ένσταση πρέπει να γίνει. Αν όχι για το συμφέρον του Ολυμπιακού, τουλάχιστον για το συμφέρον του άμοιρου του ελληνικού ποδοσφαίρου στο οποίο ο καθένας κάνει ό,τι του αρέσει χωρίς να λογαριάζει κανόνες και αρχές.
Όσο γι'αυτό που λες περί κολάσεως του Δάντη είναι αλήθεια. Ο Ολυμπιακός, φίλε μου έχει γίνει ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου δια πυρώς και σιδήρου. Πάντα ήταν όλοι εναντίον του. Αλλά αυτή η ομάδα έχει απίστευτη ψυχή, απίστευτα καρύδια.
Έχω αρχίσει εδώ και δύο εβδομάδες μία παρουσίαση των ρόστερ του Ολυμπιακού κάθε χρονιά από την ίδρυσή του. Και μαζί με τα ρόστερ θα δίνω και πληροφορίες για τα αίσχη που γίνοταν κάθε χρόνο από τους λαγούς και τους άλλους που το παίζουν αθώοι τώρα. Αν θες μπες να δεις τα δύο πρώτα χρόνια και κάθε Κυριακή θα παρουσιάζω και κάτι καινούριο.

Wallner είπε...

Τώρα τί σχέση έχουν οι ενστάσεις με τα απίστευτα καρύδια είναι ένα ερώτημα που μόνο ο λοβοτομημένος οπαδός του Ολυμπιακού μπορεί να απαντήσει. Όπως και η ψυχή που φάνηκε χθες στις Σέρρες.

Και μια και όλοι είναι εναντίον του, αναρωτιέμαι γιατί να ισχύουν διαφορετικοί κανόνες σε ομάδες που παίζουν στην ίδια διοργάνωση (η ομάδα β'εθνικής 5 ξένους ενώ η ομάδα της α' περισσότερους). Μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία. Ξέχασα, όλοι τον κυνηγάνε τον γαύρο.

Αυτό που έχει πλάκα πάντως με αυτή την ομάδα είναι που συνεχώς καταφέρνει και διευρύνει τα όρια της ρόμπας.

Άντε, μετά την Καλαμαριά εξαφανίστε από τον χάρτη και τον παντοδύναμο Πανσερραϊκό. Αυτή είναι η μεγάλη ομάδα του Πειραιά.

Τπ λυπηρό της υπόθεσης είναι πόσο πρόβατα έχουν γίνει οι περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού...

Ανώνυμος είπε...

Ο Σωκράτης μετά το ματς με τον Πανιώνιο όπου αρχικά αφαιρέθηκαν βαθμοί λόγω επεισοδίων:

«... η βαθμολογία πρέπει να διαμορφώνεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Διαφορετικά το πρωτάθλημα θα περνούσε σε δευτερεύοντα ρόλο, με τον πρωτεύοντα να έχουν οι δικαστές, οι οποίοι ανάλογα με το πως κρίνουν, θα καθορίζουν τον πρωταθλητή και τις υπόλοιπες θέσεις»!!!

Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Είναι μία δίκαιη και σωστή απόφαση, καθώς μας επέστρεψαν τους βαθμούς που κερδίσαμε στο γήπεδο. Είμαστε πιό ήρεμοι τώρα».

Παίκτες Ολυμπιακού:

«Αισθανόμαστε μεγάλη αδικία για την επιβολή αυτής της ποινής, στην ομάδα και ιδίως για την αφαίρεση βαθμών που έχουμε ήδη κατακτήσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους». Πρόκειται για πρωτάκουστη και δίχως προηγούμενο απόφαση που καταργεί κάθε έννοια Fair Play. Εμείς αγωνιζόμαστε στο γήπεδο για την ιστορία του συλλόγου, τον κόσμο και τις οικογένειες μας".

Unknown είπε...

@Wallner: Φίλε, ο Γκεμπελισμός έχει και τα όριά του.
Πρώτον: Ποτέ δεν είπα ότι η ομάδα μου έπαιξε μπαλάρα εχθές. Χάλια ήμασταν. Η ψυχή και τα καρύδια φαίνονται όμως μέσα από την ιστορία και όχι από ένα μεμονωμένο παιχνίδι. Πόσα παραδείγματα Ολυμπιακού μεγαλείου να φέρω; Υπάρχουν όμως και πολλές περιπτώσεις όπου παίκτες και προπονητές παίζουν το πουλάκι τους και ιδού τα αποτελέσματα. Αυτό δε σημαίνει ότι η ομάδα δεν έχει καρύδια και ψυχή.
Δεύτερον: Τους κανόνες που αφορούν τη συμμετοχή των ξένων ποδοσφαιριστών δεν τους φτιάχνει ο Ολυμπιακός για να τους χρησιμοποιήσει όπως θέλει. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τηρούνται. Να σε ρωτήσω και κάτι. Αν ο Ολυμπιακός είχε κάνει ανάλογες γκάφες δε θα έτρεχαν οι άλλοι να τις εκμεταλλευτούν; Σίγουρα! Ο Ολυμπιακός γιατί να παίξει το ρόλο του Θύματος;
Τρίτον: Ο Ολυμπιακός κατέστρεψε την Καλαμαριά; Πώς; Ό,τι σου κατέβει μου φαίνεται λες. Ευθύνεται ο Θρύλος για την ανυπαρξία παραγόντων στην Ελλάδα.
Άλλος είναι το πρόβατο καθώς φαίνεται, φίλε μου, και πιστεύει ότι του λένε χωρίς να βάλει το μυαλουδάκι του να σκεφθεί. Στο επόμενο μήνυμα σου όμως, αν γράψεις, πες μας και τι ομάδα είσαι για να γίνεται μια δίκαι η συζήτηση.

Unknown είπε...

@Ανώνυμος: Φίλε μου, μην μπερδεύεις τη βούρτσα με την π...α. Το ματς με τον Πανιώνιο ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Μόλις έγινε λόγος για τιμωρία του Ολυμπιακού φρίξαμε όλοι οι αγνοί φίλαθλοι. Που ακούστηκε να τιμωρηθεί η φιλοξενούμενη ομάδα για επεισόδια που έγιναν μέσα σε ξένο γήπεδο; Δεν έχει σημασία ποιος τα έκανε. Ο γηπεδούχος είναι υποχρεωμένος να εξασφαλίζει την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα: Πριν από τον αγώνα με τη Σταντάρ Βέλγοι οπαδοί δημιούργησαν επεισόδια και οι Ολυμπιακοί απάντησαν. Η Ουέφα δεν έκανε λόγο να τιμωρήσει τη Σταντάρ αλλά μόνο τον Ολυμπιακό. Και λογικό είναι. Τι ευθύνη έχει η βελγική ομάδα για αυτά που έγιναν σε ξένο γήπεδο έστω και αν το άρχισαν δική της οπαδοί; Ο Ολυμπιακός όφειλε να προστατεύσει το γήπεδό του. Δεν το έκανε και η τιμωρία θα σκάσει όπου να'ναι.
Να χάσει, λοιπόν, βαθμούς ο Ολυμπιακός για επεισόδια που έγιναν στη Νέα Σμύρνη; Θα ήταν παράλογο και άδικο.
Μην τα μπερδεύετε τα πράγματα. Ο Πανσερραϊκός και η Καλαμαριά είναι οι ομάδες που σύμφωνα με τους νόμους, έφταιξαν και πρέπει να τιμωρηθούν. Ο Ολυμπιακός στην περίπτωση που αναφέρεις δεν έφταιξε, τιμωρήθηκε και στο τέλος δικαιώθηκε. Να ρωτήσω όμως κάτι και τους δυό σας: Είστε οπαδοί του Πανσερραϊκού; Πολύ αμφιβάλλω. Αν δεν είστε, λοιπόν, τι σας πειράζει; Ότι θα βρούμε τις ομαδούλες σας αργότερα και θα σας κάνουμε γιο γιο;

Unknown είπε...

Εντάξει, παιδιά. Μη φοβάστε άλλο. Τελικά αποφάσισε ο Θρύλος να μην κάνει ένσταση. Θα κοιμηθήτε ήσυχοι το βράδυ. Μπορεί φέτος κάποιος πειναλέων να πάρει το κυπελλάκι. Κακομοίρηδες!!!

Wallner είπε...

Πράγματι από τα γραφόμενά σου δείχνεις αγνός φίλαθλος!!! Μόνο που κοκκινίζεις λίγο (εκεί που αναφέρεσαι στο ολυμπιακό μεγαλείο πολύ)...

Ο Ολυμπιακός θα έχανε βαθμούς στη Νέα Σμύρνη ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. Μόνο που εκεί ο νόμος είναι παράλογος και άδικος (όπως λες), ενώ στις περιπτώσεις της Καλαμαριάς/Πανσερραϊκού δίκαιος.

Αν αισθάνεσαι ευτυχής και δικαιωμένος ερμηνεύοντας τα πάντα ερυθρόλευκα καλά κάνεις!

Unknown είπε...

@Wallner: Δεν έχεις δίκιο για το παιχνίδι του Πανιωνίου. Για τα επεισόδια τιμωρείται πάντα η γηπεδούχος ομάδα.
Δεν κοκκινίζω λίγο. Κοκκινίζω πολύ. Είμαι κατακόκκινος. Και δεν κοροϊδεύω κανέναν. Ναι είμαι αγνός φίλαθλος γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο γενικότερα αλλά πάνω από όλα είμαι πιστός της Ολυμπιακής θρησκείας. Μην προσπαθήσεις να το εξηγήσεις. Δε θα μπορέσεις να το καταλάβεις. Όπως με όλες τις θρησκείες τα πράγματα είναι απλά. Ή πιστεύεις ή όχι.
Βλέπω όμως τα πράγματα αντικειμενικά και πολύ αυστηρά για την ομάδα μου. Ούτε δίνω ερμηνείες. Προσπαθώ πάντα να μιλάω με βάση τη λογική.