17/10/09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-0


Άνετα νικήσαμε τον Αστέρα και τώρα έχουμε μπροστά μας ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς με τη Σταντάρ Λιέγης. Επιτέλους, είδαμε φέτος και λίγο θέαμα. Είδαμε επιτέλους την ομάδα να δημιουργεί και να επιτίθεται. Είδαμε έναν Ολυμπιακό να ξεκινά όπως πρέπει να ξεκινά ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, δηλαδή με δύο φορ και τρία επιθετικογενή χαφ. Απλή λογική. Ο αντίπαλος θα παίξει άμυνα; Εσύ πρέπει να βάλεις παίκτες που θα μπορέσουν να τη διασπάσουν. Φαίνεται, γενικότερα, ότι ο Ζίκο δούλεψε την επιθετική λειτουργία της ομάδας το δεκαπενθήμερο που μας πέρασε.

Τώρα για τον Αστέρα τι να πούμε; Φέτος το "μόνοι μας και όλοι σας" ισχύει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Μπήκαν μέσα τα κασάρια με σκοπό να καταστρέψουν καριέρες. Δεν τους ένοιαζε τόσο πολύ το αποτέλεσμα όσο το να προκαλέσουν ζημιά. Τα κατάφεραν τελικά τραυματίζοντας τον Ντιόγκο. Μέχρι εκεί ήταν το κέρδος των ξυλοκόπων που έπαιξαν όχι σκληρά αλλά αντιαθλητικά. Την ίδια στιγμή ο Πανλαγοκοταϊκός ετοιμάζεται να παίξει αύριο άλλο ένα φιλικό με την Καβάλα. Να μη μιλήσουμε για το διαιτητή που έκανε γαργάρα το πέναλτυ στον Μήτρογλου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Πελατάκια, τους έχετε πιάσει όλους φέτος για να τα καταφέρετε. Η δωδέκατη αγωνιστική όμως έρχεται και τότε να δω που θα κρυφθείτε πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: