18/12/08

OLYMPIACOS - HERTHA 4-0


Αυτές είναι ευρωπαϊκές ομάδες, φίλοι μου. Ο Θρύλος κατασπάραξε και τη Χέρτα, της έριξε μια ξεγυρισμένη τεσσάρα και περιμένει να δει αύριο ποιον θα αποκλείσει στον επόμενο γύρο.

Παίξαμε, λοιπόν, φίλοι μου, με τη δεύτερη ομάδα στην Bundesliga και της ρίξαμε τέσσερα. Τώρα τι θα πείτε, βαζελάκια; Την Μπενφίκα τη βγάλατε άχρηστη, τη Χέρτα;

Παίξαμε και εναντίον του ανεκδιήγητου διαιτητή που βάλθηκε να μας τρελάνει με τις αποφάσεις του.

Παίξαμε και εναντίον του κακού μας εαυτού και αυτός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Στο πρώτο ημίχρονο τη γλυτώσαμε πολύ φθηνά. Στο δεύτερο όμως που σοβαρευτήκαμε δεν αντιμετωπίσαμε το παραμικρό πρόβλημα.

Για να δούμε τι θα δούμε αύριο. Ποιος θα έχει την ατυχία να βρεθεί απέναντί μας;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γνωστός ανώνυμος:Βαγγέλη μου,τον Ολυμπιακό του δευτέρου ημιχρόνου τον καταχάρηκα!Ήταν πραγματική απόλαυση!
Με ανησύχησε όμως πολύ η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου...Αν δεν ήταν ο Αντωνάκης,πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα θρηνούσαμε άλλη μια χαμένη-ευρωπαική-χρονιά.
Η ομάδα πρέπει να σοβαρευτεί εν όψει της επόμενης φάσης,γιατί δεν θα υπάρχει πλέον η "πολυτέλεια" να σπαταλάμε με αυτόν τον τρόπο ένα ολόκληρο ημίχρονο.
Άντε,καλή μας επιτυχία αύριο στην κλήρωση!

Υ.Γ:Εκπληκτικός ο Λέτο,ανέβασε όλη την ομάδα με την ταχύτητά του!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Συνεχίζουμε, Ευάγγελε. χαίρε!

Ανώνυμος είπε...

Όταν λες "αυτές είναι ευρωπαϊκές ομάδες" αναφέρεσαι στον Ολυμπιακό ή την Χέρτα;

Αν υποθέσω το πρώτο:

Με συγχωρείς, αλλά όταν μια ομάδα έχει φτάσει στους 16 του Champions League είναι λιγότερο ευρωπαϊκή από μία άλλη που έχει φτάσει στους 32 του UEFA; Απλά μαθηματικά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γερμανοί έχουν καταντήσει μέγιστοι πελάτες.

Unknown είπε...

@ Γνωστό ανώνυμο: Θα σοβαρευτεί η ομάδα και δε θα υπάρχουν άλλα χαμένα πρώτα ημίχρονα. Θα ξεκουραστούν τώρα, θα γυρίσει ο Στολτίδης, μπορεί να αγοραστούν και κανά δυο ακόμα. Μην ανησυχείς. Ο Λέτο όταν δεν κάνει ατομιστίες δείχνει τη παικτούρα είναι.

@ Γιώργο Κεντρωτή: Συνεχίζουμε, ναι! Αλλά εμένα δεν μου αρκούν οι πορείες. Αυτά είναι για άλλους. Εγώ θέλω την κούπα.

@ Με τον όρο "ευρωπαϊκές ομάδες" αναφέρομαι στον Ολυμπιακό, βέβαια. Πως έφτασε η ομάδα σου στους 16 του Champions League, ρε φίλε; Τσούκου τσούκου μπολ: Άστο, δεν το θέλω. Πότε έριξε ο λαγός τεσσάρες και πεντάρες στην Ευρώπη; Μια εξάρα θυμάμαι στην Ελεκτροπούτερε Πουμανίας. Κακομοίρηδες! Τα μαθηματικά λένε ότι έβαλες 8 γκολ σε 6 ματς στον όμιλό σου ενώ εγώ έβαλα 9 σε 4. Και άσε τα γκολ. Να σε δω να παίζεις μπάλλα, ρε. Ο Θρύλος χθες μάγεψε ενάντια στην τρίτη της Γερμανίας. Ξυπνάτε, βαζέλια, μην τρώτε άλλο κουτόχορτο. Η 1η Μάρτη δεν είναι μακρυά και η προσγείωση θα είναι ανώμαλη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα περί "τσούκου τσούκου μπολ" είναι το αιώνιο "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" άλλοθι της ελλείψεως ευρωπαϊκής υπόστασης του Ολυμπιακού. Γιατί με "τσούκου τσούκου μπολ" έχουν επιτευχθεί οι μεγαλύτερες νίκες του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο (Άγιαξ, Ίντερ). Με "τσούκου τσούκου μπολ" ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει μια φορά σε τελικό, δύο φορές στους 4, αρκετές φορές στους 8.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός που μαγεύει την Ευρώπη έχει να επιδείξει μια πρόκριση στους 8... Ξέχασα, προτιμάς να βλέπεις ποδόσφαιρο αξιώσεων με 5άρες και 4άρες, μόνο που ιστορικά τις 5άρες και τις 4άρες περισσότερο τις δέχεσαι παρά τις βάζεις. Επίσης με μεμονωμένα αποτελέσματα στην έδρα σου ευρωπαϊκές πορείες δεν γίνονται, όπως πράγματι δεν έχουν γίνει, oπότε είναι μάλλον άστοχο να αναφέρεσαι σε "ευρωπαϊκές ομάδες" και τον Ολυμπιακό.

Φαντάζομαι αναγνωρίζεις κι ο ίδιος πως αν ζούσες σε κάποια δυτικοευρωπαϊκή χώρα δεν θα είχες να θυμάσαι και πολλά από τον Olympiakos Piraeus...

Κι αυτά τα περί "μαγείας" και "τσούκου τσούκου μπολ" άστα καλύτερα γιατί θυμάμαι ένα πρόσφατο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο που η ομάδα σου έπαιξε κατενάτσιο δεκαετίας του 60.