3/5/14

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

27ο Πρωτάθλημα Ελλάδος στην ιστορία μας!!! Μπράβο στα παιδιά! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν 4 χιλιαδες ατομα τα οποια εχουν αυτοκτονησει μεσα στην κριση και ο κοσμος ψηφιζει εναν συνδυασμο λογω μιας ομαδας.
Ο συνδυασμος αυτος τελικα οπως αποδεικνυεται στηριζεται αρκετα απο διεφθαρμενους πασοκους που μας φερανε εως εδω , στο χειλος του γκρεμου , στηριζεται επισης απο ατομα της προηγουμενης διοικησης του δημου, κοντα στο ιδιο κομμα οπως και επιορκους γενικοτερα ανθρωπους- αν δειτε ονοματα και ειναι κριμα για τον κοσμο που αγωνιζεται για μια καλυτερη ζωη να εχει παλι και παλι ατομα πανω απο το κεφαλι ουσιαστικα τα ιδια.
Μεσα σε αυτην την κριση ο κοσμος παει να ξαναψηφισει κομματιδια της συγκυβερνησης που μας εφεραν και στο τελος κυριαρχει ενα οπαδικο συναισθημα λες και αλλαζουν ετσι τα πραγματα.
Νιωθω μια απογοητευση και καλο θα ηταν να σκεφτουνε πιο σοβαρα καποιοι διαφορα πραγματα.

Οπως και δεν μπορει να στελνεται δωρακι απο Υπουργο της νδ για εκδηλωση του Μωραλη.
Φαινεται οτι γινονται κολπλα για να μην παει ο δημος στα χερια νεων δυναμεων.

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο Ζαγορακης πηγε να κατεβει με την νδ για να εξαγοραστουν απο αυτην οι οπαδοι του Παοκ καποιοι συνδεσμιτες αντεδρασαν.
Τις προαλλες διαβασα μια ανακοινωση Παναθηναικων που αντεδρασαν σε ss στοιχεια και κατα του Γιαννακοπουλου.
Απο Αεκ εχουμε δει διαφορα.
Τωρα, μεσα σε αυτην την κριση που ο κοσμος καιγεται αντι να υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες χρησιμοποιειται ο κοσμος του Πειραια απο την συγκυβερνηση και απο το Πασοκ κυριως με γνωστα ατομα δικα του τα οποια βρηκαν εναν τροπο να παραμεινουν στα πραγματα και να ξεγελασουν τον κοσμο.

Ανώνυμος είπε...

Tου κλεινει το ματι του Μωραλη και ο Γιακουματος και ο Ποδυδωρας απο νδ ειδα οπως και καποιοι αλλοι.
Πολυ σοβαρα ατομα δηλαδη.Πηγανε σε καποιες συγκεντρωσεις αυτοι.
Αυτοι που μας ληστευουν μην τους ψηφιζετε

Ανώνυμος είπε...

Εχω δει καποιες ανακοινωσεις και αρθρα απο αριστερα εναντια στον Μωραλη και δεν εχουν παιχτει καθολου απο καναλια ενω εχω δει αλλες 1-2 που εχουνε βγει απο 1-2 ατομα και αυτες δημοσιευονται.