1/4/13

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 0-0

Απαράδεκτη εμφάνιση από τους παίκτες της ομάδας μας. Αδιάφοροι σε βαθμό εγκληματικό και λίγοι για να φοράνε τη φανέλα του Θρύλου. Ο δε προπονητής μας μας είπε ότι ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι που δε χάσαμε. Επί Κόκκαλη θα βρισκόταν ήδη στο αεροπλάνο για Ισπανία.
Κύριε Μίτσελ, κύριοι παίκτες του Ολυμπιακού. Παίζετε στον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς. Σε μια ομάδα που παίζει πάντα μόνο για τη νίκη. Είτε έχει απέναντί της την Μπαρτσελόνα είτε τον Αστέρα Καρδιτσομαγούλας. Καταλάβετε που βρίσκεστε και ποια φανέλα φοράτε. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θέλουν να βλέπουν την ομάδα να παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για το καλύτερο. Να τα δίνουν όλα. Δε μας ενοχλεί η ήττα. Μέσα στο ποδόσφαιρο είναι όλα τα αποτελέσματα. Μας ενοχλεί η αδιαφορία. Παλέψτε και ας χάσετε.
Κύριε Μαρινάκη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι δική σας και δε θα σας πω εγώ τι να κάνετε με τα χρήματά σας. Δικά σας είναι και να τα χαλάσετε με υγεία και όπως επιθυμείτε. Η ιδέα όμως Ολυμπιακός δεν είναι δική σας. Είναι όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού και έχουμε το δικαίωμα να πούμε τη γνώμη μας. Και η γνώμη μας είναι ότι θα μπορούσατε να είχατε ανεβάσει κι άλλο την ποιότητα του ρόστερ. Εσείς όμως μας φέρατε παίκτες μέτριους και κάτω του μετρίου και τα αποτελέσματα είναι οφθαλμοφανή. Πρόεδρε, δε θα γίνουμε μπαόγκια να πανηγυρίζουμε τις ισοπαλίες. Πάρε παίκτες καλούς και όχι πολλούς και κάνε τους να συνειδητοποιήσουν που βρίσκονται. Πιστεύουμε ότι αγαπάς τον Ολυμπιακό. Μην παρασύρεσαι από την κατάντια των άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: