25/6/11

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΠαρακολουθώ αυτά που συμβαίνουν με το σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών με μεγάλη προσοχή. Η ιστορία αυτή έδωσε την ευκαιρία στους "αντικειμενικούς" να ρίξουν τόνους λάσπης στον Ολυμπιακό μας ακόμα μια φορά. Δύο πράγματα έχω να πω. Πρώτα πρώτα στους λασπολόγους λέω: "Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό μας". Ξέρουμε τι παιχνίδι παίζετε και τι προσπαθείτε να κάνετε. Ξέρετε πως δεν μπορείται να χτυπήσετε την ομάδα μας μέσα στο γήπεδο και θέλετε με ύπουλο τρόπο να μικρύνετε όσα έχει πετύχει την τελευταία δεκαπενταετία. Μην προσπαθείτε να μας βγάλετε τρελούς. Έχουμε ματάκια και βλέπουμε. Ξέρουμε ποια ομάδα ευνοείται συστηματικά από τη διαιτησία και ξέρουμε πως πήρε ο βάζελος το πρωτάθλημα τις δύο φορές που το πήρε τα δεκαπέντε τελευταία χρόνια. Όσο για τον φετινό τίτλο ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του Θρύλου; Πήραμε τον τίτλο με 13 βαθμούς διαφορά. Πόση θα ήταν η διαφορά άραγε αν η Πανάθα δεν είχε τρελό σπρώξιμο από τους διαιτητές;

Στους φίλους σύγγαυρους λέω: "Μην τσιμπάτε". Θέλουν να μας διασπάσουν, να μας κάνουν να αισθανθούμε άσχημα για τα αίσχη που αυτοί κάνουν. Μην τους περάσει. Μην επηρεάζεστε. Διαβάστε τους διαλόγους που κυκλοφορούν σε διάφορα σάιτ και εφημερίδες και βρείτε έναν διάλογο που να αποκαλύπτει ότι ο Μαρινάκης ή ο Ολυμπιακός έστεισε έναν αγώνα προς όφελός του. Δε θα βρείτε. Προκαλώ τον οποιοδήποτε διαβάζει αυτή τη σελίδα να μου βρει κάτι που να ενοχοποιεί τον Θρύλο και τον πρόεδρό του. Δεν υπάρχει. Άδικα θα παιδευτείτε. Υπάρχουν ατάκες και μετά "αντικειμενικά" σχόλια και υποθέσεις. Ο Πατέρας γιατί δεν κλήθηκε σε απολογία; Γιατί όλη αυτή η ιστορία βγήκε στην επιφάνεια τώρα; Και τέλος, η δικαιοσύνη είναι δίκαιη ή όχι; Γιατί ακούω και διαβάζω ότι τώρα που διώκεται ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του η δικαιοσύνη λειτουργεί άψογα. Αν τελικά ο Θρύλος και ο Μαρινάκης αθωωθούν, θα λένε τα ίδια οι "αντικειμενικοί"; 'Η θα ξαναγίνει πάλι σάπιο το σύστημα; Γι' αυτό, λοιπόν, καλύτερα να περιμένουμε και μετά να βγάλουμε συμπέρασμα.

Εγώ, σαν υγιής φίλαθλος, θέλω η αλήθεια να λάμψει. Και θέλω η ομάδα μου να τιμωρηθεί αν φταίει σε κάτι. Και να τιμωρηθεί αυστηρά. Δεν έχω γίνει Ολυμπιακός, άλλωστε, λόγω των τίτλων. Δε θα αφήσω όμως κανέναν να λοιδορεί και να συκοφαντεί χωρίς λόγο. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: