20/3/11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.ΚΛΑΨΑΣ 6-0




Να γιατί είναι Θρύλος. Έκλεισε στόματα σήμερα η ομάδα. Με μαγική εμφάνιση συνέτριψε το δύσμοιρο Αεκάκι. Ο Αδαμίδης με τον Δημητριάδη ήθελαν να γαμ... τον Ολυμπιακό. Ε, τον γαμ... με τον κωλαράκο τους. Φτιάξτε τώρα κασέτες, CD, MP3 και ό,τι άλλο νομίζετε και ελάτε πάλι να σας περιποιηθούμε. Η γλωσσίτσα κόπηκε με ψαλίδι. Να είναι χαρούμενοι που τους λυπήθηκε ο Βαλβίδας και έβγαλε Τζεμπουρ, Μιραλάς και Ιμπαγάσα και δεν έγραψε κι άλλα το κοντέρ. 38 μόνοι μας και 37 όλοι τους! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!

2 σχόλια:

giaolaftaieioolympiakos είπε...

Η κυρία Δημητριάδη και η Αδαμίδη μπορούν πλεόν να το βουλώσουν. Μακάρι να έχουμε κάθε τυχαίο, τυχάρπασταο υπάλληλο-παράγοντα να μας μπιζάρει όπως έκαναν οι Τζίγγερ και Δημητρίαδης-Αδαμίδης. 4 ο πρώτος, 6 οι δύο τελευταίοι. Πήγε να πουλήσει οπαδιλίκι ο Αδαμίδης για να μην τον κυνηγήσουν οι δικοί του. Αμ, δε. Δεν το γλύτωσε το κράξιμο ούτε αυτός ούτε ο Μπίλαρος με το παράνομο βενζινάδικο.

Πραγματικά ήταν για κλάματα αυτή η Κούλα. Το΄σίγουρο είναι ότι αυτή η 6άρα θα γαλουχήσει γενιές Ολυμπιακών. Σε κάθε γκόλ, άκουγα από πάνω μου το 6χρονο αγοράκι που προφανώς έβλεπε τον αγώνα με τον πατέρα του να φωνάζει "Μπαμπά, κι'άλλο γκολ!"

Καλημέρα!

Unknown είπε...

Το μόνο άσχημο ήταν ότι θα μπορούσε άνετα να είχε φάει άλλα 4 γκολάκια!!!