16/1/11

ΑΘΛΙΟΙ


Το ξέρετε ότι είναι αρχή μου να μην ασχολούμαι με τους ανύπαρκτους. Αυτό όμως που έγινε σήμερα ξεπερνά τα όρια και μας ταξιδεύει στο παρελθόν. Πολλά χρόνια πίσω. Και δε μιλώ για την άθλια διαιτησία που ξαναέσπρωξε τον βάζελο όσο δεν παίρνει. Αυτά είναι γνωστά. Την προηγούμενη αγωνιστική θύμα ήταν ο Άρης και σήμερα η Καβάλα. Κάθε εβδομάδα χρόνια τώρα τους έχουμε συνηθίσει τους βαζελάκους. Καμιά διαιτησία δε θα μου προκαλέσει έκπληξη. Αλλά το επεισόδιο με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να εισβάλλει στο μπουθ των δημοσιογράφων και να κάνει παρατηρήσεις πραγματικά μου φέρνει στο μυαλό εικόνες από την εφηβεία μου. Όταν έλεγχε το ποδόσφαιρο στο σύνολό του και έκανε ότι του άρεσε χωρίς να ρωτά κανέναν. Όταν ο Ολυμπιακός είχε ρόστερ πολύ καλύτερο από τον ΠΑΟ αλλά τα πρωταθλήματα κατέληγαν στην Παιανία με το έτσι θέλω. Μου θύμισε τα χρόνια που λανθασμένα αποκαλλούνται "πέτρινα", ενώ όλοι ξέρουμε ότι κανονικά θα έπρεπε να ονομάζονται "χρόνιας της κλεψιάς". Πόσο χαλιούνται τα βαζελάκια που αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί. Πόσο τους χαλάει το 80-20 που έχουν υπέρ τους τα τελευταία 15 χρόνια ενώ είχαν συνηθίσει στο 100-0. Είναι ντροπή να είσαι βάζελος. Ντροπή και αίσχος.

4 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown είπε...

Φίλε, που έγραψες πριν, ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Είμαστε Ολυμπιακοί και ξέρω ότι κι εσύ είσαι άνθρωπος επιπέου. Οι βρισιές δεν οφελούν κανέναν. Με συγχωρείς που έσβησα το σχόλιό σου αλλά το ύφος του δεν ταίριαζε με το ύφος του ιστολογίου. Ξέρω ότι κι εσύ τα πήρες με αυτό που έγινε χθες. Ας κρτήσουμε όμως εμείς οι Ολυμπιακοί το επίπεδο που πρέπει. Ας είμαστε εμείς διαφορετικοί.

Red Believer είπε...

Αδερφέ,έτσι είναι όπως τα λες!
Το χθεσινό ντου,μου θύμισε τα χρόνια που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ήταν στο γύψο.
Και ειδικά εμάς τους ΓΑΥΡΟΥΣ,θα πρέπει να μας προβλημάτισε περισσότερο διότι αυτός μαζί με τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ προέδρους του ΘΡΥΛΟΥ,μας έφεραν ουσιαστικά στην διαλυση!!!

Unknown είπε...

Στόχος τότε ήταν να γίνει ο Θρύλος παράρτημα του βάζελου. Το παλέψανε με τον Σαλιαρέλη και παραλίγο να το καταφέρνανε αλλά δεν περνάνε αυτά στον λαό του Ολυμπιακού. Μετά ήρθε και ο Σωκράτης και τους συνέτριψε. Κακόμοιρα, βαζελάκια, βλέπουν εφιάλτες με τον Σωκράτη.