15/10/10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ 3-1


Ήρθε ο πρώτος τίτλος της χρονιάς με αντίπαλο τον καλό μας φαπελάτη. Τους πήγαμε ρομαντική εκδρομούλα στη μαγευτική Σαντορίνη και τους κάναμε το πρώτο τους δωράκι. Έρχονται κι άλλα, αγαπουλίνες! Φιλάκια!!!

5 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

και υστερα σου λενε οι μαλακες συλλογος μεγαλος
μια στο καρφι και μια στο πεταλο

Unknown είπε...

Ρε Κωνσταντίνε, αφού το ξέρεις. Οι άνθρωποι έχουν πάθει ομαδική παράκρουση. Ζουν σε κόσμο ψευδαισθήσεων. Άστους να ονειρεύονται.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι Παναθηναικός κι έχεις πάθει ομαδική παράκρουση;Ζεις σ'ένα κόσμο γεμάτο ψευδαισθήσεις;Ακούς φωνές που σου λένε ότι θα πάρεις φέτος πρωτάθλημα και κύπελλο;
ΜΗΝ ταλαιπωρείσαι άλλο,μην αφήνεις τον εαυτό σου να βασανίζεται για πολύ!
Έχεις τώρα τη δυνατότητα να θεραπευτείς!
Γεια σου ρε Βαγγέλη με τα ωραία σου!Χαχα!
(Ο γνωστός ανώνυμος...)

Unknown είπε...

Γειά σου γνωστέ ανώνυμε. Και από 31 Οκτωβρίου μισή τιμή για όλους τους φίλους μας, Παναθηναϊκούς. Γιατί ο Θ.Λ. είναι πάντα κοντά στον ασθενή με νέα επαναστατικά προγράμματα. Τώρα μπορείς να πας το επόμενο πρωί στη δουλειά! Υπάρχει λύση! Θ.Λ. Και νιώσε ωραία που είσαι Πανάθας.
"Το να είσαι πανάθας δεν είναι ασθένεια, μην κατηγορείς τον εαυτό σου. 31 Οκτωβρίου. Ημέρα εναντίον του ρατσισμού που δέχονται όσοι πάσχουν από βαζελίτιδα, έναντια στο στίγμα του κακομοίρη. Βοήθα κι εσύ να αποκτήσουν μια φυσιολογική ζωή και η παναθηναϊκοί."
Το μήνυμα ήταν μια ευγενική προσφορά των θεραπευτηρίων Θ.Λ. Με σεβασμό στην παναθηναϊκή αξιοπρέπεια. Γιατί και οι παναθηναϊκοί είναι άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη μου,θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τους,πάνω απ'όλα,συνανθρώπους μας Παναθηναικούς!
Η μισή τιμή είναι μια ευγενική χορηγία του υγιούς & αθλητικού πνεύματος,το οποίο,δεκαετίες τώρα,κυριαρχεί στις τάξεις των ερυθρολεύκων!