2/10/10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 3-1


Δύο πρόσωπα παρουσίασε σήμερα η ομάδα. Φοβερή μπάλα στο πρώτο τριαντάλεπτο και μετά άρχισε σιγά σιγά να πέφτει. Το επόμενο παιχνίδι είναι σε δύο εβδομάδες και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι αφού πλησιάζουν και οι πελάτες. Είναι αδιανόητο να έχεις 70-30 κατοχή και να πετυχαίνεις μόνο τρία γκολ. Πρέπει, νομίζω, οι παίκτες μας να γίνουν λίγο πιο απλοί. Επίσης ορισμένοι πρέπει να αποκτήσουν λίγο περισσότερο τσαμπουκά. Ο Βαλβέρδε πάντως έχει πολύ ευχάριστο πρόβλημα αφού πρέπει να δώσει μόνο δύο θέσεις σε Μιραλά, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδη και Φουστέρ. Πάμε καλά, ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια.

4 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

το τριτο γκολ ηταν σπουδαιο αναμεσα σε δυο εκπληκτικους παιχταραδες
μεγαλη κλασση φιλε μου ευαγγελε
που να βαλεις τον μητρογλου και να βγαλεις εξω τον δαιμονιο μιραλας ?
γκρινια
αφου ο ιμπαγασα ηταν τραυματιας και λυσεις υπαρχουν γιατι δεν επαιξε ο φετφατζιδης απο την αρχη ?
πρεπει λιγο να τα προσεχουμε αυτα

Unknown είπε...

Σωστός Κωνσταντίνε. Μόνο που πιστεύω ότι μπορούν να παίξουν και οι δύο. Θα ήθελα να δω ένα τρίγωνο με Φετφατζίδη, Μιραλά και Πάντελιτς ή Μήτρογλου.

babis_gate7 είπε...

Βαγγέλη, η ομάδα πάει πολύ καλά, στρώνει παιχνίδι με το παιχνίδι και όλα αυτά είναι έργο Ερνέστο. Τον Φετφατζίδη τον πιστεύει πάρα πολύ και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Δεν θα βγάλει όλη τη χρονιά ο πιτσιρικάς. Και κάτι άλλο. Δες τον Ιμπαγάσα... Όταν τον μαρκάρει κάποιος, δεν πέφτει με τίποτα. Και σε τζαρτζάρισμα κρατιέται όρθιος. Αυτό ο Φετφατζίδης δεν το έχει και πρέπει να δέσει το σώμα του για να το αποκτήσει. Δεν είναι κανένας σαδιστής ο Βαλβέρδε να τους κάνει καψώνια. Αυτό που κρίνει σωστό κάνει...

Unknown είπε...

Συμφωνώ σε όλα Μπάμπη. Τον πιστεύω τον Βαλβίδα