19/9/10

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1


Νικήσαμε στις Σέρρες, περάσαμε τους βάζελους, αλλά τι το θέλεις; Η εμφάνιση ήταν χάλια. Αυτή η ομάδα δεν έχει αρχή μέση και τέλος και το κυριώτερο δεν έχει πάθος. Ομάδα δημοσίων υπαλλήλων καταντήσαμε, σύγγαυροι. Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα γιατί αλλιώς θα έχουμε μεγάλα προβλήματα φέτος. Ξυπνήστε, ρε!!!

4 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

ευαγγελε με το φτωχο μου το μυαλο θα σου κανω τις εξης συντομες ερωτησεις γιατι μπορει να ειμαι και χαζος να μην καταλαβαινω

πρωτον
γιατι ο φετφατζιδης παιζει στα δεξια ?
δευτερον γιατι παιζει ο φουστερ ?
τριτον γιατι δεν μπηκε στις αρχες του δευτερου ημιχρονου ο ντενις και να περασει στην θεση του φουστερ ο φετφα?
τεταρτον γιατι δεν προτιμηθηκε απο την αρχη ο ιμπαγασα στη θεση του φουστερ
και πεμπτον γιατι παιζει ο μητρογλου στον ολυμπιακο ακομα ?
ευχαριστω
με εκτιμηση

Unknown είπε...

Φίλε Κωνσταντίνε, τις ίδιες ακριβώς απορίες έχω κι εγώ. Να σου πω πάντως την αμαρτία μοθ. Τον έχω σε εκτίμηση τον Μητρογλίνιο. Αν σοβαρευτεί μπορεί να κάνει καριέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολλα πραγματα τα οποια μας προκαλουν εντυπωση αλλα δεν ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε τους λογους για τους οποιους ποιοι παικτες ξεκινανε (ή δεν) στην αρχικη ενδεκαδα , γινονται αλλαγη νωρις κτλπ κτλπ. Το μονο πιστευω που μπορουμε να κανουμε ειναι μεμονωμενη κριτικη στην αποδοση ενος παικτη στην διαρκεια ενος αγωνα και τελος. Κανω υπομονη να δω σιγα-σιγα, (ξανατονιζω) ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ την ομαδα να ρολαρει και να παιζει πιο ανετα. Δηλαδη οι παραγοντες της Arsenal οταν πηραν τον Βενγκερ, περιμανε να αρχιζει να παιζει μπαλα κατευθειαν? Οχι δα... Υπομονη.

Unknown είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, θέλουμε δε θέλουμε υπομονή θα κάνουμε. Δε νομίζεις όμως πως τα τελευταία χρόνια παραέχουμε κάνει υπομονή;