23/7/10

ΑΦΙΞΗ ALBERT RIERA


Έφτασε ο Ισπανός παικταράς και αύριο υπογράφει. Το αεροδρόμιο γέμισε με τρελούς γαύρους που υποδέχθηκαν τον Ριέρα με βασιλικές τιμές. Ωραία εικόνα αργότερα στο Καραϊσκάκη όπου Ριέρα, Ιβαγάσα και Ρόμενταλ καθότανε μαζί και τα λέγανε για την καινούρια τους ομάδα. Εκεί ήταν και ο Ριβάλντο με τη σύζυγό του. Ζήτησε πάλι συγνώμη για τον τρόπο που έφυγε από τον Πειραιά και είπε ότι στον Ολυμπιακό πέρασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του. Προφανώς κάτι παίζεται και ίσως να σκέπτονται από τη διοίκηση να του δώσουν κάποια θέση στην ομάδα. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αν είναι να βοηθηθεί η ομάδα. Γιατί και μπάλα ξέρει όσο λίγοι και τρελά κονέ πρέπει να έχει. Πέρα από όλα αυτά όμως δεν μπορώ να ξεχάσω την ασέβεια που έδειξε απέναντι στον Θρύλο δείχνοντας τα τέσσερα δάκτυλα. Τότε είχα γράψει ότι είναι μεγάλος παίκτης αλλά μικρός άνθρωπος. Δεν αλλάζει αυτό. Το ίδιο σκέφτομαι και τώρα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν το ότι ο Ριβάντο έκανε τη συνέντευξη στο "ΓΑΥΡΟ" και ήρθε στο Καραϊσκάκη με το που έφυγε ο Κόκκαλης κάτι δείχνει...
Τα έκανε όλα για να έχει καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και ελπίζω να είναι αστείο το ότι θα του δώσουμε κάποιο πόστο τη στιγμή που δε δώσαμε στον Καρεμπέ και τον Τζόλε.
Επίσης δεν ξεχνάμε τη χειρονομία με τα δάκτυλα, το ότι πήγε σε αντίπαλό μας, ότι μας χάλασε τη φιέστα και κυρίως τα υπονοούμενα για τα πρωταθλήματά μας (επέστρεψες τα πριμ;) τα οποία πανηγύρισε με τόσο πάθος
ΚΥΡΙΕ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΟΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΤΕΛΟΣ

Unknown είπε...

Συμφωνώ σε όλα, φίλε μου. Είναι ανεπιθύμητος, γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει να στλεχώνεται πάντα από πρόσωπα με ήθος και αξιοπρέπεια.

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου, ο Ολυμπιακός είναι πάνω από πρόσωπα!

COSTANTINOS είπε...

ριβαλντο σαλτα και γαμησου και τα χερακια που μου κουναγες να τα βαλεις ξερεις εσυ που
και οπως εισαι πισω στα δεντρα απο οπου κατεβηκες γυφταρε ντουντουκαρε
ταμτακο
ζητουλα μαρθα βουρτση

Ανώνυμος είπε...

kostantine ωριακα δεν κατουρηθηκα με τα τελευταια μπινελικια που του σουρες. Συμφωνω απολυτα μαγκες.