7/3/10

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0


Η απογοητευτική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και η ατυχία του δεύτερου έφεραν αυτήν την ήττα στη Θεσσαλονίκη που ψαλιδίζει τις ελπίδες μας για τίτλο. Τώρα θέλουμε μόνο νίκη στο ντέρμπι με τον Πανλαγοκοταϊκό και εξαρτώμαστε επίσης από άλλα αποτελέσματα. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Ας δούμε, λοιπόν, τι επιφυλάσσουν οι τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Πάμε γερά, Θρύλε!!!

6 σχόλια:

κωστας είπε...

καλησπερα,

φιλε βαγγελη ,καταρχην πολλα μπραβο για το μπλογκ σου,πραγματικα καλη δουλεια.
λοιπον
1.οταν λεω 40 εννοω και μισθους και μεταγγραφες. δεν εννοω 40 μεταγγραφες καθε χρονο!βαλε χορηγιες,εισητηρια, ΤΣΛ κτλ ... και με σωστες επενδυσεις-αγοραπωλησιες ποδοσφαιριστων για εναν σοβαρο επιχειρηματια δεν ειναι τιποτα! ΤΙΠΟΤΑ! τα βαζουν οι αγγελοπουλοι απο το μπασκετ που ξερουν οτι τα εχουν ΧΑΜΕΝΑ ακομα και το ΤΡΕΜΠΛ να κανουν,δεν θα τα βαλουν αλλοι για το ποδοσφαιρο που ξερουν οτι εχει χρημα???

2.γιαυτο ειπα θελω προεδρο επενδυτη.για μενα επειδη ειμαι ρεαλιστης και βλεπω τι γινεται γενικα παντα παιρνω ως παραδειγμα την ΠΟΡΤΟ.το ιδιο ακριβως πρωταθλημα ειναι! ιδιες χωρες.ιδιες δυνατοτητες! αν εχεις καποιον στο τιμονι που δεν κολλαει να δωσει 5 εκ. για καποιον παικτη που αξιζει γιατι θα σκεφτει οτι "εγω δεν χανω αν δωσω ρε φιλε 5 μυρια για εναν παικτη 20 χρονων.σε 3 χρονια (εφοσον εχω εναν σωστο προπονητη) θα τον πουλησω τουλαχιστον 8....στην χειροτερη!!!"
δεν εχει σημασια που παιζουμε!ισα ισα! που εδω ειναι πιο ευκολο ενας παικτης να φανει καλος!! κανονικα ενας καλος παικτης φαινεται σαν τον ΜΕΣΙ αντιπαλος με τα σαπακια!

αλλα εχουν βαλει ολο τον κοσμο σε μια λογικη να κανουν τον λογιστη του κοκκαλη!!
ακουγα τις προαλλες ρε βαγγελη(παλι φωναζα και τους ελεγα τι λετε ρε παιδια,ξυπνηστε και δειτε τι σημαινει συγχρονο ποδοσφαιρο πλεον!) με την υποθεση του αλβανου του πιτσιρικα!
λεει "ζητησε 200.000 τον χρονο και ειναι πολλα".ετσι λεγανε τα παπαγαλακια (που τοσο καιρο λεγανε ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ! κτλ κτλ ) οταν αρνηθηκε εγινε "ο αλβανος". ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΥΤΕ 1 ΦΟΥΣΤΗ να λεει: μισο λεπτο ρε παιδια,200.000 για ενα παιδι 17 χρονων ΑΝ ειναι τοσο παικταρας οσο λεγατε τοσο καιρο ΕΙΝΑΙ ψιχουλα! Σε 5 χρονια το πολυ (δηλαδη με 1 εκ. ΜΟΝΟ!!! ) θα εχεις εναν ΚΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΕΤΟΙΜΟ !
(για τον μπορχα τα δινουμε ομως ε?)

1 εκ πλεον στο συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι ΨΙΧΟΥΛΑ!τα δινουν οι μεγαλες ομαδες που θελουν να λενε οτι επενδυουν σε ταλεντα!

εδω οι αγγελοπουλοι δωσανε τοσα λεφτα για τον πιτσιρικα απο τον αρη! τον παπανικολαου! εκανε επενδυση! μπορει να του βγει.μπορει και οχι ! ετσι κανει η σωστη διοικηση ρε φιλε βαγγελη!!!

απαντας και τα ξαναλεμε για να μην κανω μονολογο!

σε ευχαριστω για την φιλοξενια!

Unknown είπε...

Κ΄στα, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Βασικά, συμφωνώ με όλα όσα λες. Το μόνο που φοβάμαι στην περίπτωση ενός επενδυτή ψυχρου επαγγελματία είναι ότι ίσως με την πρώτη στραβή λακίσει. Θέλω πρόεδρο μαχητή. Που να ξέρει και τα κόλπα, γιατί στην Ελλάδα ο αθλητισμός παίζεται και στα παρασκήνια. Βλέπεις τι κάνουν τώρα τα βαζέλια. Είναι άλλο να ξέρεις ότι αυτός που έχει τις τύχες της ομάδας στα χέρια του είναι Ολυμπιακός. Δηλαδή, θα σου άρεσε να πάρει τον Ολυμπιακό ένας Ρώσος ή Άραβας μεγιστάνας και να τον δει σαν άλλη μία επιχείρησή του; Και οι Αγγελόπουλοι που φέρνεις σαν παράδειγμα είναι κι αυτοί γαύροι

kostas είπε...

σιγουρα δεν θα ηθελα κατι τετοιο.συμφωνοι.
ΑΛΛΑ
αφενος μεχρι τωρα ολοι οσοι εχουν ακουστοι ειναι ολυμπιακοι:αγγελοπουλοι (αγγελοπουλοι δεν ειναι μονο τα αδερφια...), μαρινακης (που ο κοκκαλης ηθελε να τον πιασει κοτσο και του ελεγε βαλε εσυ λεφτα να τα χειριζομαι εγω...λες και ο μαρινακης ειναι βλακας και κοροιδο), λαυρεντιαδης και πιστευω οτι αν "βγει" στην αγορα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο Κοκκαλης και οχι οπως το εκανε περσυ και προπερσυ (που εψαχνε για κοροιδα και μετα εβαλε τα παπαγαλακια του ,βλεπε Νικοκαλοπουλο, να λενε: "οριστε!που ειναι οι ολυμπιακαρες τωρα που τους καλεσε ο Κοκκαλης!)
και αφετερου ξερεις τι λεω εγω?

αν ερθει ενας ανθρωπος που βλεπει στον ολυμπιακο μια καλη επενδυση (που οπως σου ειπα ειναι και το ζητουμενο για μενα) ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (φανελα,ιδεα,κοσμος,ατμοσφαιρα,παθος κτλ κτλ) ειναι ικανος να τον κανει ΓΑΥΡΟ ! εγω αυτο πιστευω!
και το ιδιο λεω και για τους παικτες!
ακουω καποιους να λενε: μα αυτος δεν ειναι γαυρος!
και τι εγινε?
βλεπεις τον galletti.γεννηθηκε ολυμπιακος και δεν το ξερω? ο giovani, o kleiza, o childress?
Βλεπεις ομως οτι τωρα παιζουν και για την φανελα γιατι γουσταρουν!

το ιδιο θα γινει και με εναν σωστο προεδρο! ο κοσμος του ολυμπιακου εχει (για μενα 100 κακα) αλλα παντα εκτιμαει αυτον που προσφερει! και ενας προεδρος που θα κανει αυτο που πρεπει ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΤΕΙ φιλε μου...και αυτο το πραγμα κανεναν δεν τον αφηνει αδιαφορο!

αυτη ειναι η αποψη μου για αυτο που λες

Ανώνυμος είπε...

δεν το ολοκληρωσα πανω στην βιασυνη μου:

και πιστευω οτι αν "βγει" στην αγορα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο Κοκκαλης και οχι οπως το εκανε περσυ και προπερσυ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ .
και ατομα που εμεις δεν τους ξερουμε!
εγω προσωπικα δεν τον ηξερα τον Λαυρεντιαδη.ουτε καν ακουστα!

Unknown είπε...

Έχεις δίκιο, φίλε. Ο Θρύλος σε φτιάχνει και ο λαός του έχει σωστό ένστικτο και αναγνωρίζει. Θα δουμε

kostas είπε...

anyway εδω ειμαστε και θα τα λεμε.
δυστυχως δεν σου κρυβω οτι δεν εχω μεγαλες ελπιδες οτι θα αλλαξει κατι.
δεν προκειται να πουλησει ο κοκκαλης και οσο ειναι στο τιμονι τα πραγματα δεν αλλαζουν.
περσυ χασαμε ιστορικη ευκαιρια (και κυριως εχασε ο σωκρατης) να αλλαξουμε σελιδα.αν εκανε ενα συμβολαιο στον ερνεστο 5 χρονων και τον στηριζε με 2-3 καλες μεταγγραφες και και αλλες 2-3 καθε χρονο σε 5 χρονια θα ημασταν απιαστοι... τωρα δυστυχως η γνωμη μου ειναι οτι θα ερθουν μερες μπασκετ.θα ζησουμε την απολυτη παρακμη και μακαρι να κανω μεγαλο λαθος και να βγω ψευτης!

καλο βραδυ!
σε χαιρετω
να εισαι καλα