6/1/10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.ΚΛΑΨΑΣ 1-2


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ για ΟΛΟΥΣ γι' αυτό το μασκαριλίκι. Κάναμε το αεκάκι ομάδα. Αναστήσαμε τους πεθαμένους. Χαίρονται και τα λαγουδάκια που ξέφυγαν στη βαθμολογία.
ΣΩΚΡΑΤΗ: Γίνε ξανά η προεδράρα που έφτιαξε μια τεράστια αυτοκρατορία. Μην γκρεμίζεις αυτό που με τόσο κόπο έχτισες. Πάρε παικταράδες και δυνάμωσε την ομάδα, τράβηξε τα αυτιά των χαϊδεμένων παικτών και ταρακούνησε τον Ζίκο μπας και ξυπνήσει. Επίσης, προστάτεψε την ομάδα στο παρασκήνιο, γιατί είδες τι έγινε και σήμερα.
ΖΙΚΟ: Ξύπνα, ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!! Ρε μεγάλε, ξέρεις που έχεις έρθει; Επικοινωνείς; Μας κούφανες στο Βικελίδης με τον Ντομί και τώρα μας ξεκούφανες με τον Κατσικογιάννη. Το έκαψες το παληκάρι. Που είναι ο Στολτίδης, μπάρμπα; Ο Λεντέσμα; Κομμένα τα ρεπό από εδώ και πέρα. Άκου 9 ημέρες τα Χριστούγεννα!!! Μέχρι το τέλος της σαιζόν μόνο σκληρή δουλειά. Δε θα χαρίσουμε το πρωτάθλημα στους ανίκανους.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Παίξτε μπάλα! Μου πληρώνεστε και μου κοιμάστε. Τι χάλια είναι αυτά; Η φανέλα που φοράτε είναι βαριά. Όποιος δεν μπορεί να πάει σπιτάκι του. Είστε καλύτεροι από όλους τους αντιπάλους σας στην Ελλάδα, αλλά αυτό πρέπει να το δείξετε στο γήπεδο.
ΚΑΛΟΠΟΥΛΕ και ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Την κάνατε πάλι τη δουλίτσα σας. Ακυρώθηκε το κανονικότατο γκολ του Τοροσίδη, έμεινε μέσα μέχρι το 90' ο Καράμπελας και τη γλύτωσε κι ο Γιάχιτς. Μην παίζετε με τον Ολυμπιακό μας. Τόσα χρόνια τα ίδια κάνετε αλλά στο τέλος εμείς πανηγυρίζουμε. Αυτό θα ξαναγίνει φέτος, να είστε σίγουροι.
Σύγγαυροι, δεν μπήκε καλά το 2010. Είμαστε όμως Ολυμπιακός. Δεν το βάζουμε κάτω. Κοιτάμε μπροστά και βοηθάμε την ομάδα, που κανείς δεν την πονά όσο εμείς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε Βαγγέλη!Είμαι πολύ απογοητευμένος ρε φίλε...Τέτοια χάλια ΔΕΝ θυμάμαι να έχω ξαναδεί!Μια ομάδα μπουρδέλο!
Είχα πάει γήπεδο κι έζησα όλη την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.Γύρισα σπίτι με κατεβασμένα τα μούτρα και νιώθοντας ντροπή για την κατάντια αυτής της ομάδας.
ΔΕΝ μπόρεσα να διακρίνω ούτε έναν παίκτη,έψαχνα να δω στον πάγκο τον "προπονητή" της ομάδας και δεν έβλεπα κανέναν.Ήταν εκεί;???
Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν παίξουν μπάλα από δω και πέρα τα μαλακισμένα,πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε πολύ δυσάρεστες εξελίξεις στον Ολυμπιακό.
Αυτά!ΔΕΝ έχω διάθεση να γράψω περισσότερα,δεν αξίζει άλλωστε,όλος ο κόσμος τα είδε(τα χάλια μας).
Ο γνωστός ανώνυμος...

Unknown είπε...

Άστα να πάνε, φίλε. Πράγματι η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε αποσύνθεση. Δεν έχει χαθεί όμως τίποτε ακόμα. Έχουν περιθώριο αν αλλάξουν τρόπάρι να τα καταφέρουν και φέτος.

ΑΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑΣ είπε...

Α.Ε.ΚΛΑΨΑΣ Ε?
ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΩΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ