30/9/09

ARSENAL - OLYMPIACOS 2-0


Φυσιολογικά ήρθε η ήττα από την Άρσεναλ αν και μέχρι το 78' φυλάγαμε το μηδέν με νύχια και με δόντια. Το καλό είναι ότι στην Ολλανδία οι Αλκμαάρ και Σταντάρ ήρθαν ισόπαλες και εξακολουθούμε να είμαστε στη δεύτερη θέση. Τώρα όλα τα λεφτά είναι τα δύο παιχνίδια με τη Σταντάρ και ειδικά το πρώτο, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε όπωσδηποτε. Πάμε, μωρή ομάδα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Βαγγέλη,δεν ξέρω τι να πω:
1.Να πω ότι την γλυτώσαμε μόνο με 2-0;
2.Να πω ότι αν αντέχαμε άλλα 12' θα γράφαμε ιστορία;
Τί να πω,δεν ξέρω...
Τρεις μόνο επισημάνσεις θα κάνω:
1.Ευτυχώς,χάσαμε με αξιοπρεπές,αξιοπρεπέστατο,σκορ!
2.Η ομάδα δεν έχει πνευμόνια!Έβλεπες τους δικούς μας δίπλα στους Άγγλους και νόμιζες ότι παίζουν σε slow motion!
3.Χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα μέχρι να μπορεί η ομάδα να ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ καλά αποτελέσματα σε τέτοιες έδρες κι όχι απλά να ελπίζει στην θεά Τύχη...
Τουλάχιστον,η θεά Τύχη μας έκανε το χατήρι στο άλλο παιχνίδι και τώρα,η δεύτερη θέση είναι πραγματικά στα χέρια μας(στα πόδια μας εννοώ...)

Unknown είπε...

Έτσι, όπως τα λες, είναι, φίλε μου. Μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι είχαμε και τις απουσίες τριών σημαντικών παικτών (Γκαλέτι, Ντέρμπισιρ, Μαρέσκα). Και η διαιτησία, επίσης, ήταν 80-20 για τους Άγγλους. Δεν τα λέω αυτά σαν δικαιολογίες. Η Άρσεναλ είναι πολλά επίπεδα παραπάνω. Πάντως με νίκη στο Καραϊσκάκη επί της Σταντάρ νομίζω ότι θα κάνουμε τεράστιο βήμα για τους 16.