27/9/09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0


Άλλη μια νίκη σημείωσε η ομάδα μας σήμερα και περιμένει απώλεια του λαγού αύριο για να είναι πρώτη. Δεν παίξαμε καμιά σπουδαία μπάλα και αγχωθήκαμε στο τέλος γιατί δε θέλει πολύ να γίνει το κακό. Τέλος καλό όλα καλά. Ντιόγκο ΚΑΙ Μήτρογλου στο Καραϊσκάκη. Ας το καταλάβει κάποιος. Είναι κρίμα να τους έχουμε και να μην τους χρησιμοποιούμε. Α! Και η φανέλα αυτή ήταν απαράδεκτη. Σαν πυτζάμα. Μόνο ερυθρόλευκη ριγωτή!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Βαγγέλη,το ίδιο μου είπε κι η Γεωργία για την φανέλα του Ολυμπιακού!Χαχα!
Εμένα,να σου πω την αλήθεια,δεν με χάλασε!

Unknown είπε...

Μπράβο, ρε Γεωργία, έχεις γούστο! Όσο για σένα, τι να σου πώ, αγόρι μου; Το γούστο είναι υποκειμενικό. Αλλά επειδή υπάρχει και η αντικειμενική ομορφιά, που μπορούν να την αντιληφθούν και να την αξιολογήσουν μόνο λίγοι άνθρωποι, υψηλότερης κουλτούρας, εγώ και η Γεωργία έχουμε δίκιο. Άλλωστε η γεμάτη ιστορία φανέλα του Ολυμπιακού μας ΠΡΕΠΕΙ να είναι μόνο ερυθρόλευκη και ριγωτή. Υπάρχει και ο συμβολισμός της ρίγας. Η ρίγα που οδηγεί στα ουράνια από έκσταση, η ρίγα της δικαιοσύνης, της ευθύτητας, της ντομπροσύνης και της λεβεντιάς του Θρύλου μας. Μόνο ρίγες, λοιπόν, στα χρώματα του πάθους και της αγνότητας. Η δεύτερη μας στολή πρέπει να είναι κατακόκκινη και η τρίτη κάτασπρη. Τη δουλειά έχει τώρα η ομάδα να φορά γκρι και ασημί και χρυσό και μαύρο και μπλε; Μην τα θυσιάσουμε όλα στο βωμό τόυ εμπορίου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Βαγγέλη,έτσι όπωε μιλούσες για ρίγες,μπερδεύτηκα...και από κάποια στιγμή και μετά διάβαζα...ρώγες!χαχα!

Unknown είπε...

Το παθαίνω κι εγώ συνέχεια, φίλε μου. Μόνο που εγώ διαβάζω "ρώγες" παντού και πάντα γιατί τις έχω συνέχεια στο μυαλό μου.