5/3/09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ 2-0


Τα κατάφερε η ομάδα και πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Βέβαια η απόδοση των παικτών ήταν πάλι σε χαμηλά επίπεδα. Πρέπει τώρα να ηρεμήσουμε, να ανασυνταχθούμε και να πάρουμε το νταμπλ.

Θα ακουστούν βέβαια πολλές πίπες για τη διαιτησία και τις αποβολές. Μην τσιμπάτε, σύγγαυροι. Και οι δύο αποβολές ήταν δικαιολογημένες και χαρίστηκε ο διαιτητής στην παράταση στον Σορλέν. Πρέπει, επιτέλους, να καταλάβουν τα κασαροτσέκουρα του ελληνικού πρωταθλήματος ότι το ποδόσφαιρο είναι ξεχωριστό άθλημα από το καράτε. Δυστυχώς γι'αυτούς οι παίκτες του Ολυμπιακού δε σταματιούνται αλλιώς.

Όσο για τους Ευρωπέους, την έφαγαν ακόμα κι από τους Σερραίους. Αχ, αυτά τα ερυθρόλευκα! Γελάει όλη η Ελλάδα. Δηλαδή, παιδιά, ο Πανσερραϊκός είναι καλύτερος από τη Βιγιαρεάλ; Καραγκιόζηδες!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επίσης να καταλάβουν κάποια στιγμή οι παίκτες του Ολυμπιακού ότι το ποδόσφαιρο και η συγχρονισμένη κατάδυση είναι διαφορετικά αθλήματα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχει μπερδευτεί κι ο φίλαθλος κόσμος (εκτός από σένα βέβαια που εξακολουθείς απτόητος να παρακολουθείς ένα δικό σου προσωπικό "ερυθρόλευκο" άθλημα του οποίου τους κανόνες μόνο εσύ κατανοείς).

Unknown είπε...

Φίλε Λουγκάνη, εγώ βλέπω ΠΟ-ΔΟ-ΣΦΑΙ-ΡΟ. Εσύ αν θες να δεις μποξ ή καράτε νομίζω πως κάτι έχει στο Νόβα. Ψάξε το. Όσο για τους κανόνες του ποδοσφαίρου είναι απλούστατοι. Κάνεις αντιαθλητικό φάουλ, θα πάρεις κίτρινη ή κόκκινη. Αναλόγως την περίπτωση. Αυτοί είναι οι κανόνες και τώρα πάμε να φάμε τον διαιτητή της Τετάρτης που είχε το θάρρος να τους εφαρμόσει και να πάει κόντρα στο κατεστημένο του βάζελου που κατατρώει τον ελληνικό αθλητισμό τόσες δεκαετίες σα σαράκι. Μέτρα σε πόσα παιχνίδια θα έπρεπε οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού να τελειώνουν το παιχνίδι με 10, 9 ακόμα και 8 παίκτες. Η μόνη ομάδα που μας έπαιξε καθαρά και μέσα σε αθλητικά πλαίσια φέτος ήταν ο Ηρακλής. Όλοι οι άλλοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν την έλλειψη ικανοτήτων τους με τη βία. Και οι διαιτητές αφήναν μέσα τον κάθε Μπαρκαουάν και Γκαρσία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλεις να βλέπεις; Ρε, ούτε ο Σάντος δεν παραπονέθηκε για τη διαιτησία. Αλλά έτσι είναι κακομοίρηδες. Δεν κοιτάτε τα χάλια σας, ασχολείστε με το Θρύλο. Και δημιουργείτε και πολεμικό κλίμα ενόψει Τούμπας.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι ότι οι κανόνες του ποδοσφαίρου εφαρμόζονται επιλεκτικά όσον αφορά στην ομάδα σου. Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Γιατί στην Ευρώπη είδα τους ίδιους "παικταράδες" να ξεφτελίζονται κάνοντας ακριβώς το ίδιο που κάνουν στην Ελλάδα: σηκώνοντας ψηλά τα χέρια στον ουρανό επιζητώντας εις μάτην ένα φάουλ...

Οι ίδιοι παικταράδες που κάνανε εκατοντάδες...σέντρες προσπαθώντας να διασπάσουν μια ομάδα 9 παικτών...

Εξακολουθείς να παραμυθιάζεσαι με τα περί "παικταράδων", εκτός αν εννοείς εγχώριας παραγωγής.