19/2/09

ΑΕΚΑΚΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 75-95


Το πατήσαμε το Αεκάκι μέσα στην έδρα του κι ας έκαναν οι ανεγκέφαλοι τους γνωστούς κανιβαλισμούς τους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τους κανιβαλισμούς (μαχαιρώματα κτλ) από τους επιστήμονες εναντίον των οπαδών της Σεντ Ετιέν θα αναφέρεις κάτι;

Unknown είπε...

Τι έγινε, ξεθαρέψαμε; Έβγαλε λίγο ήλιο στους -14 και -20; Καλά κάνετε. Εγώ βέβαια δε θα έκανα στη θέση σας το ίδιο γιατί δεν έχω κανένα κόμπλεξ με τις ομάδες σας. Εσείς, όμως, τόσα χρόνια έχετε μεγάλο κόμπλεξ και το δείχνετε κάθε φορά που ο Θρύλος έχει ένα κακό αποτέλεσμα. Συνεχίστε. Η 1η Μάρτη είναι κοντά. Α, και μην ξεχνάτε τα μπουφανάκια σας. Όσο για τα μαχαιρώματα, ανεγκέφαλοι υπάρχουν παντού. Αν κι από ότι διάβασα οι Γάλλοι ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, το γεγονός ότι αποκαλείς ομάδες με τα ονόματα "Μπουγάτσες", "Πανλαγοκοταϊκός" και "Αεκάκι" αποδεικνύει ότι δεν έχεις κανένα κόμπλεξ.

Επίτρεψέ μου κι εμένα ν'αποκαλέσω την ομάδα σου Δυναμό Πειραιώς (ελπίζω να καταλαβαίνεις τί εννοώ).

Ερώτηση: Γιατί οι παίχτες του Ολυμπιακού σε κάθε βουτιά σηκώνουν τα χέρια σαν επαίτες κοιτώντας παράλληλα τον διαιτητή; Αυτή είναι η νοοτροπία μεγάλης ομάδας;

Unknown είπε...

Τα ονόματα αυτά είναι χαϊδευτικά. Να έχω κόμπλεξ με τι; Βρες μου έναν λόγο. Όσα πρωταθλήματα έχουν όλοι αυτοί και μαζί και η Λάρισα και ο Άρης έχει ο Θρύλος μόνος του. Και με το φετινό τους περνάμε για ένα. Του χρόνου θα έχουμε διπλά από τον βάζελο. Με τι να κομπλάρω; Αυτοί βλέπουν την ερυθρόλευκη και τρέμουν.
Με το "Δυναμό" δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Μήπως θά 'θελες να ξανάρθει η χούντα για να πάει ξανά η πανάθα στο γούεμπλεϊ; Το ποιος είναι η ομάδα του κράτους και του κατεστημένου έχει αποδειχθεί πολλές φορές.
Όσο για την ερώτηση που κάνεις στο τέλος: έχεις δει τον Μπλάνκο και τον Καραγκούνη; Αυτοί δεν κάνουν το ίδιο;
Κοίτα την ομάδα σου και άσε τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μακριά σου.

Ανώνυμος είπε...

Κι εσύ κάποια στιγμή κοίτα την ομάδα σου και μην παραμυθιάζεσαι με την ιδέα της "υπερομάδας" που εξασφαλίζει η μόνιμη ασυλία στην Ελλάδα και το +14. Γιατί μετά αποτελέσματα σαν το 1-3 θα σου φαίνονται περίεργα ενώ είναι φυσιολογικά.

Διάβασε για την Δυναμό Βερολίνου και θα καταλάβεις τα περί κατεστημένου στο οποίο αναφέρεσαι κι εσύ.