15/2/09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 2-1


Νικήσαμε μεν, με την ψυχή στο στόμα δε. Αυτά τα παιχνίδια μπορούμε και πρέπει να τα καθαρίζουμε με τεσσάρες και πεντάρες. Οι παίκτες μας όμως χθες ήταν αλλού και έπαιζαν με σύστημα γειτονιάς. Τέλος καλό, όλα καλά, αλλά αν παίξουμε έτσι με τη Σαιντ Ετιέν τότε καλύτερα να το ξεχάσουμε το ΟΥΕΦΑ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελάει ο κόσμος! Προσοχή με τη Σεντ Ετιέν, ξένοι οι διαιτητές!

Unknown είπε...

Αγαπητέ Χ, ο κόσμος γελάει με την κλάψα μερικών μερικών. Είδα και ξαναείδα τις φάσεις των γκολ πολλές φορές. Το πρώτο γκολ είναι οφσάιντ αλλά είναι μία φάση που δεν μπορείς να πεις ότι υπήρχε δόλος γιατί έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Είναι από τα λάθη που γίνονται. Οι δύο κίτρινες του Βιτόλο είναι δικαιολογημένες 100%. Το πέναλτυ είναι κι αυτό καθαρό αφού ο Ρεγκέιρο σπρώχνει τον Ντούντου κι αυτός πέφτει και το παίρνει. Είναι μία φάση αντίστοιχη με αυτή στο ματς με τον Θρασύβουλο. Πεναλτάρες και οι δύο και λαθάρες των αμυντικών. Το γκολ του Γκαλέτι είναι καθαρότατο. Βέβαια οι εφημερίδες και τα κανάλια, "αντικειμενικοί" και μη, βρήκαν να πουν πάλι τη μαλακία τους. Δεν πειράζει. Άστους να βράσουν στο ζουμί τους. Δεν καταπίνεται βλέπεις το -12 για μία ομάδα που ξεκίνησε με κότερα και πολυμετοχικότητες και διάφορα άλλα τρικ. Αντί να φωνάζει ο Ολυμπιακός για τη μη αποβολή του Ρεγκέιρο στη φάση του πέναλτυ, φωνάζει ο Άρης και βέβαια όλοι οιξαφνικοί του σύμμαχοι.
Ο κόσμος γελάει με τα καραγκιοζιλίκια του Μπάοκ που την προηγούμενη εβδομάδα έφαγε τρία σε ρυθμό ρελαντί με τον Χαλκιά να κάνει τον τροχονόμο. Ο κόσμος γελάει με τα παραρτήματα του βάζελου σε όλη την Ελλάδα. Ο κόσμος γελάει με το ότι τα κασάρια αποκαλούνται παίκτες και οι παίκτες επενδύσεις του Ολυμπιακού κινδυνεύουν. Ο κόσμος γελάει με τις φαντασιώσεις των βάζελων ότι κάθε χρόνο θα έρθει ένας σωτήρας να τους βγάλει από τη μιζέρια τους. Πότε ο Καραμανλής, πότε ο Πιλάβιος. Μου το είπε βάζελος πριν δυο εβδομάδες: "Τώρα με τον Πιλάβιο θα δείτε τι θα πάθετε από του χρόνου." Αυτή είναι η γνώμη τους για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι όσο θα έχουν αυτή τη νοοτροπία, τόσο θα παίρνει τους τίτλους ο Ολυμπιακός που είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που κάνει κάποιες σοβαρές κινήσεις προς τα εμπρός.
Αγαπητέ Χ, άνοιξε τα μάτια σου και δες ότι τα πράγματα τελικά είναι λίγο διαφορετικά από ότι λένε οι "αντικειμενικές" φυλλάδες που διαβάζεις. Και με την Μπενφίκα και τη Χέρτα ξένοι ήταν οι διαιτητές και είδες τι έγινε. Περαστικά!

Unknown είπε...

Συγχώρεσέ με Χ, αλλά τώρα που ξαναείδα τη φάση, βλέπω ότι ούτε στο πρώτο γκολ υπάρχει οφσάιντ. Λάθος μου προηγουμένως. Υπάρχει το βίντεο στο youtube. Δες το προσεκτικά. Και τα δύο γκολ είναι πεντακάθαρα.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρος ότι αν όλα αυτά που αναφέρεις ήταν υπέρ του Άρη θα τα έβλεπες διαφορετικά.

Γενικά αναρωτιέμαι, όσα χρόνια παρακολουθείς ποδόσφαιρο έχεις ανακαλύψει φάση που να έχει ευνοηθεί η ομάδα σου;

Γιατί εγώ είδα (ακόμα) ένα πέναλτι μούφα, μια δεύτερη κίτρινη μούφα και μια δεύτερη κίτρινη κατά του Άντζα που δεν δόθηκε.

Κατακαημένε Ολυμπιακέ, πόλεμος που σου γίνεται από το παρασκήνιο...