29/1/09

MATT DERBYSHIRE


Ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες η απόκτηση του Ματ Ντέρμπυσαϊρ με δανεισμό από την Μπλακμπερν για 6 μήνες. Ο Άγγλος σέντερ φορ έχει ύψος 1,85 και είναι γεννημένος το 1986. Έχει παίξει στην εθνική ελπίδων της χώρας του και θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Ας μη βιαζόμαστε όμως. Θα τον δούμε και θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Μακάρι να βγει καλός. Δε θυμάμαι να έχει ξαναποκτήσει ο Θρύλος Άγγλο παίκτη.Ελπίζω να κάνει καλό ποδαρικό ο Ματ. Welcome Matt!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γνωστός ανώνυμος:Ρε συ Βαγγέλη,τι σόι "μεταγραφή" ήταν αυτή;Από κει που λέγαμε να πάρουμε έναν παικταρά για να τρυπάει τα δίχτυα,βρήκαν έναν πιτσιρικά,δανεικό για έξι μήνες,και μάλιστα,χωρίς προοπτική εξαγοράς μετά.Ειλικρινά,δεν μπορώ να καταλάβω την σκοπιμότητα αυτής της κίνησης.
Αν,ο μη γένοιτο,δεν περάσουμε στο Ουέφα,ποιός θα φταίει;Τι να πω...!

Unknown είπε...

@Γνωστός Ανώνυμος: Εσύ θα φταις με την γκρίνια σου. Τον είδες τον παίκτη να παίζει; Άσε να δείξει το ταλέντο του. Και αν δεν είναι καλός τον ξαναδιώχνουμε. Δανεικούς παίρνουν τόσες ομάδες ανα τον κόσμο. Μέχρι και η Μάντσεστερ έχει δανεικούς και η αγαπημένη σου Άρσεναλ. Όσο για την οψιόν αγοράς. Που το ξέρεις εσύ ότι δεν έχει; Η Goalday εχθές έγραφε ότι έχει. Μην τσιμπάτε από τους "αντικειμενικούς". Ξέρει ο Σώκρατες. Και ο "πιτσιρικάς" έχει παίξει στην εθνική ελπίδων της Αγγλίας. Άσε που δεν είναι πιτσιρικάς στα 23. Εσύ γέρασες καλέ μου φίλε. Με περνάς και έναν χρόνο. Εγώ, ας πούμε, είμαι στην καλύτερη ηλικία για παρτενέρ του Άντζα. Τι Αβραααμ Παπαδόπουλος και κόκκινα άλογα; Ενώ εσύ είσαι για βετεράνος προπονητής. Μην κρίνεις από την ηλικία σου. :)