10/1/09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 2-1


Χωρίς να παίξει καλά η ομάδα κατάφερε και νίκησε την Ξάνθη. Το γεγονός ότι πετύχαμε τα δύο γκολ νωρίς μας κοίμησε και λίγο έλειψε να το πληρώσουμε ακριβά. Θέλουν σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια. Το πρόγραμμα από εδώ και πέρα είναι φωτιά. Πάμε Θρυλάρα!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα (σε προηγούμενη ανάρτηση) για επίδειξη τζούντο. Το χθεσινό τί ήταν; Ταεκβοντό από Τσακ Νόρις;;

Γελάει ο κόσμος...

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινη από offside, (επιεικώς) κόκκινη σε δολοφονικό χτύπημα καράτε που απέφυγα, πέναλτι σε κράτημα στο 90 που επίσης απέφυγα (αν ήταν υπέρ του γηπεδούχου βέβαια θα το έδινα, όπως το έδωσαν άλλοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις, βλ.Θρασύβουλο).

Τί άλλο έπρεπε να κάνω...;;

Unknown είπε...

Παιδιά μου αρέσει το τραγούδι σας. Φαίνεται ότι στους -9 από το κρύο το μυαλό δε δουλεύει σωστά και λέμε ότι θέλουμε. Όσο συνεχίζετε με αυτές τις φθηνές δικαιολογίες τόσο δε θα φτιάχνετε ομάδα και τόσο ο Θρύλος θα σας αφήνει δευτεροτρίτους. Δείτε καλύτερα τι φταίει στις ομάδες σας και μετά μιλήστε για το Θρύλο.
Και για να πάμε στο θέμα που σας προβληματίζει, αφού το θέλετε. Τι έγινε εχθές, δηλαδή; Εγώ δεν είδα να ευνοείται κάπου ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω για ποια άλλα μιλάς, Γερμανάκο, αλλά το κράτημα (υποθέτω ότι λες του Πάντου) είναι κάτι που γίνεται συχνά. Αν έδιναν οι διαιτητές όλα αυτά τα σφυρίγματα τότε δε θα σφύριζαν τίποτε άλλο. Μόνο πέναλτυ και φάουλ.
Παιδιά, μην ψάχνετε να δικαιολογήσετε το χάλι σας. Φτάσατε σε σημείο να σας φταίει και ο Βασσάρας που τον αποθεώνατε. Έβλεπα το ματς του βάζελου με τις δικέφαλες κότες και πραγματικά δεν πιστεύω ότι αυτές οι ομάδες είναι ικανές να ανησυχήσουν τον Ολυμπιακό. Αλλάξτε νοοτροπία γιατί δε θα πάρετε πρωτάθλημα ποτέ με τα μυαλά που κουβαλάτε.

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που δεν είδες τον Ολυμπιακό να ευνοείται χθες, εκλαμβάνω ως δεδομένο ότι αναφερόμαστε σε διαφορετικά αθλήματα, ή σε κάποιο ερυθρόλευκης απόχρωσης άθλημα που μόνο εσύ κατανοείς.

Συνέχισε τον αντικειμενικό σχολιασμό των πεπραγμένων (απλά να ενημερώνεις πού αναφέρεσαι, γιατί από το σχόλιό σου νομίζω πως είδες ράγκμπυ ή διαγωνισμό καράτε). Ή απλά άλλο ματς.

Μη συγχέεις τις φθηνές δικαιολογίες (στις οποίες αναφέρεσαι) με βασικούς κανονισμούς ποδοσφαίρου, όπως το νόημα του οffside και της κόκκινης κάρτας. Είναι διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους.

Ανώνυμος είπε...

Γνωστός ανώνυμος:Φίλε Βαγγέλη,ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα και τους 3 υπερ-πολύτιμους βαθμούς,φαντάζομαι ότι κι εσύ,όπως κι εγώ,όπως κι όλοι οι σύγγαυροι που επικαλείσαι συχνά πυκνά,είδες την απογοήτευση που μας πρόσφερε απλόχερα ο Ολυμπιακός το Σάββατο το απόγευμα...
Γιατί όταν βαρυγκομάς να κρατήσεις τους παίκτες της Ξάνθης μακρυά από την εστία σου(σκέψου να έπαιζε κι ο Ζουέλα μέχρι το τέλος!!!),ευνοείσαι από την απόφαση του διαιτητή στη φάση του πέναλτι(πέναλτι ήταν Βαγγέλη και το είδαμε όλοι,εσύ όχι;),τότε αυτή η εμφάνιση μόνο απογοήτευση σκορπάει!Φτάσαμε αισίως(;)στον δεύτερο γύρο κι ο Ολυμπιακός ακόμα να στρώσει σαν ομάδα.Αν εξαιρέσεις εκείνους τους συνεχόμενους αγώνες που έριχνε 4άρες και 5άρες,κατά τ'άλλα,σε κανέναν αγώνα δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός μας ικανοποίησε.Κι εξακολουθεί να παίζει με τον ίδιο τρόπο!Κι έρχονται Ευρώπες,έρχονται κύπελλα,δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα...
Μα τι στο καλό θέλουν οι παίκτες;Ποιός φταίει για αυτή την εικόνα;Έχεις συνειδητοποιήσει ότι αν οι υπόλοιπες ομάδες ήταν σε καλύτερη κατάσταση,θα ήμασταν εμείς οι τριτοδεύτεροι;
Ως πότε θα αγχωνόμαστε;Εεεε;;;