12/11/08

ΠΑΝΛΑΓΟΚΟΤΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0


Απαράδεκτη ήταν η εμφάνιση της ομάδας μας στο ματς με τους ανύπαρκτους. Μία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι και άμυνα για εννενήντα λεπτά; Τί φοβηθήκαμε, δηλαδή, για να ξέρω; Τους πουθενάδες; Ε, όχι και να πανηγυρίζω για την ισοπαλία με τον βάζελο και να λέω ότι είναι καλό αποτέλεσμα. Αυτά τα κάνουν μόνον αυτοί. Παίκτες του Ολυμπιακού, καταλάβετέ το. Ο Ολυμπιακός παίζει παντού και πάντα για τη νίκη. Δε σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα. Κύριε Βαλβίδα, ο Ολυμπιακός δεν είναι Εσπανιόλ. Ας του εξηγήσει κάποιος του ανθρώπου που ήρθε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη,τα βλέπω πολύ δύσκολα τα πράγματα...Ο Ολυμπιακός σε κάθε παιχνίδι εμφανίζεται όλο και πιο κακός.Στο ματς με τον Παναθηναικό έπαιξε λες και αντιμέτωπιζε την Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου(αν και τότε είχαμε παίξει φανταστικά,άσχετα αν χάσαμε 4-2).Αυτός ο Ολυμπιακός ήταν σκέτη απογοήτευση...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Αν συνεχίσετε έτσι,θα χάσετε το πρωτάθλημα,θα αποκλειστείτε στο κύπελλο χωρίς να το πάρετε χαμπάρι και θα ξεφτιλιστείτε στο Ουέφα!
Ξυπνήστε πριν είναι αργά!
Αν οι υπόλοιπες ομάδες ήταν σε καλύτερη κατάσταση,θα ήμασταν ήδη 3οι ή 4οι στο πρωτάθλημα.Ευτυχώς όμως που οι άλλοι είναι τρις-χειρότεροι!
Είναι πλασματική η πρώτη θέση του Ολυμπιακού,δεν στηρίζεται στην ποιοτική διαφορά που έχει με τους άλλους,αλλά στην πολύ κακή απόδοση των άλλων.Ξυπνήστε λοιπόν πριν είναι αργά και θρηνήσουμε απώλειες...

Υ.Γ:Κύριε Βαλβίδα,δώστε στον Ολυμπιακό μας αυτό που ανέκαθεν τον χαρακτήριζε:
ΔΥΝΑΜΗ-ΠΑΘΟΣ-ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ-ΤΣΑΓΑΝΟ-ΜΑΓΚΙΑ!

Unknown είπε...

@ ανώνυμος: Γειά στο στόμα σου (ή μάλλον στο χέρι σου), ανώνυμε. Αυτά τα πέντε λείπουν από τον Ολυμπιακό φέτος. Αυτά τα πέντε που γράφεις στο υστερόγραφο. Στο Καραϊσκάκη τα δίνουν οι οπαδοί και δε φαίνεται τόσο η έλειψη. Εκτός όμως η ομάδα κοιμάται. Στη χώρα των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος αλλά οι Ολυμπιακοί δε χαιρόμαστε με κάτι τέτοιο.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που συμφωνείς με αυτά που γράφω Βαγγέλη.Πέρσι,είχαμε κάποιες διαφωνίες αν θυμάσαι...
Ο 'γνωστός' ανώνυμος είμαι! :)
Τι λέει;Όλα καλά;

Unknown είπε...

@ ανώνυμος: Σε κατάλαβα γνωστέ ανώνυμε και χαίρομαι που ξανάρχισες να σχολιάζεις στο ιστολόγιό μου. Τα μετρημένα και σοφά σχόλιά σου δίνουν ζωή στην προσπάθεια που κάνω για εμπεριστατωμένη ενημέρωση του Ολυμπιακού κόσμου. Μέσα σε όλη τη σαβούρα που διαβάζουμε καθημερινά από τις φυλλάδες χρειάζονται και δύο φωνές (οι δικές μας) που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο σε βάθος (δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο pro σκίζουμε). Δύο φωνές που θα σεβαστούν τον αναγνώστη και θα προσφέρουν αγνά σχόλια που βασίζονται στην αγάπη για την αξία που ονομάζεται Ολυμπιακός αλλά και στη στυγνή πραγματικότητα του ποδοσφαίρου. Οι αλήθεια πονάει, ανώνυμε, αλλά πρέπει να λέγεται. Όποιος, λοιπόν, θέλει να γνωρίσει σε βάθος τα μυστικά του ποδοσφαίρου, αλλά και το παρασκήνιο του, θα βρει τη λύση σε τούτην εδώ τη σελίδα με τα λιτά αλλά περιεκτικά μου κείμενα και τα εύστοχά σου σχόλια. Χαίρε, ανώνυμε, φύλακα της Ολυμπιακής πίστης.