tag:blogger.com,1999:blog-4405143537015583740.post408472862741063106..comments2023-10-06T16:43:12.780+03:00Comments on ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/13893402577150075972noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-4405143537015583740.post-88743439607133521722008-10-21T13:11:00.000+03:002008-10-21T13:11:00.000+03:00ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ500 γρ. ΚΙΜΑ...ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ <BR/><BR/>ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ<BR/>500 γρ. ΚΙΜΑ<BR/>250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη <BR/>125 γρ. ΡΥΖΙ<BR/>1 αυγό <BR/>1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι <BR/>μαϊντανό, <BR/>αλάτι, πιπέρι <BR/>δυο λεμόνια<BR/>δυο αυγά<BR/><BR/><BR/>ΕΚΤΕΛΕΣΗ<BR/>- Ξεκινήστε αναμειγνύοντας όλα τα συστατικά μαζί, για να πλάσετε τον ΚΙΜΑ σε μικρές μπάλες. <BR/>- Βάλτε νερό στην κατσαρόλα και ρίξτε το μίγμα μαζί με το βούτυρο. <BR/>- Βράστε τον ΚΙΜΑ για 20 λεπτά και αφήστε τον να κρυώσει. <BR/>- Σε ξεχωριστό μπολ χτυπήστε τα αυγά με το μίξερ. <BR/>- Προσθέτετε το ζωμό από τα δυο λεμόνια που έχετε στύψει, για να σχηματίσετε σάλτσα αυγολέμονο. <BR/>- Προσθέστε τη σάλτσα στα ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ και είστε έτοιμοι να τα σερβίρετε. <BR/><BR/>Καλή σας όρεξη!Anonymousnoreply@blogger.com